Eneba COM
 
 

Köp White Noise 2

  • PC
  • PS4
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    White Noise 2 är ett skräckvideospel utvecklat av Milkstone Studios. Det är uppföljaren till den populära skräcktiteln White Noise Online. Spelarna kan välja mellan att gå med i utredarteamet eller ta på sig rollen som en utomjordisk varelse och sluka motståndarna i en asymmetrisk 4vs1-upplevelse.



    I en 3D-miljö med realistisk belysning, ljudeffekter och dynamiska bakgrunder kan spelarna utforska omgivningen och hitta ledtrådar som kan hjälpa dem att avslöja dolda hemligheter, låsa upp nya mysterieområden och mycket mer. Spelet innehåller flera nivåer som kan klaras av tillsammans eller på egen hand för en intensiv enspelarupplevelse. När du tar dig igenom varje nivå stöter du på fiender med unika förmågor som du måste övervinna för att överleva. Atmosfären i White Noise 2 är fylld av skräck och spänning samtidigt som den är helt trogen sitt källmaterial - vilket gör det perfekt för både fans av ursprungliga white noise-titlar och de som letar efter något fräscht och innovativt från Milkstone Studios utvecklingsteam. Med smart användning av resurser som ficklampor, radioapparater och ljuddetektorer plus invecklat utformade fiender som kräver noggrann strategisk planering genom alltmer utmanande nivåer - ger detta spel gott om möjligheter för spelare som gillar att testa sin förmåga.



    White Noise 2 erbjuder en unik skräckupplevelse som kommer att göra dig mer än nöjd. Oavsett om du går med i utredarteamet eller tar på dig rollen som en utomjordisk varelse kommer det här spelet att bjuda på massor av skrämsel och spänning. Var redo för en riktigt intensiv 4vs1 asymmetrisk skräckupplevelse med White Noise 2 från Milkstone Studios.

    Läs mer

    De bästa priserna för White Noise 2

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om White Noise 2

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev