Instant Gaming EU
 
 

Köp Farm Together

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Farm Together är ett unikt jordbruksspel där spelare kan gå samman och bygga upp sin drömgård tillsammans med vänner. Spelet kombinerar den klassiska känslan av att bo på landet med modern teknik och ger spelarna ansvaret för att hantera alla aspekter av sin egen virtuella gård. De kan välja mellan en mängd olika grönsaker, frukter, djur, träprodukter, maskiner, byggnader och grödor för att skapa ett attraktivt jordbrukslandskap fullt av produktionspotential.



    I Farm Together kan du forma din mark genom att plöja upp fält eller fylla träsk för att plantera grödor eller föda upp boskap; väcka träd till liv genom att plantera nya plantor; bygga olika byggnader som silos och lador; anpassa fordonsmodeller för skörd av produkter eller transport av varor; föda upp djur som kor, får och kycklingar; renovera strukturer; sälja nyskördade produkter på marknaden för mynt eller poäng - allt så att du har tillräckliga resurser medan du uppnår alla mål som ställts framför dig. Jordbruksaktiviteter ger också tillgång till ytterligare utmaningar som fisketurneringar där belöningar väntar på framgångsrika fiskare. Ett samarbetsläge online gör det möjligt att ansluta till andra jordbrukare från hela världen på Steams P2P-nätverksplattform: tillsammans kan de hjälpa till att hantera varandras gårdar och få bonusmynt eller krediter för att slutföra uppgifter.



    Farm Together är ett roligt jordbruksspel som ger spelarna en unik upplevelse av att leva livet som en gammaldags lantbrukare i en modern värld. Det erbjuder all den spänning som ett lantliv med vänner ger, samtidigt som man inte går miste om några av dagens tekniska framsteg.

    Läs mer

    De bästa priserna för Farm Together

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Farm Together

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev