Eneba COM
 
 

Köp A Total War Saga: TROY - Rhesus & Memnon

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Kämpa på det legendariska Trojas sida med de nya hjältarna påA Total War Saga: TROY - Rhesus & Memnon. Rhesus & Memnon är ett DLC till huvudspelet TROY och lägger till två nya episka hjältar från Iliaden på den belägrade stadens sida.



    Allierade kommer det belägrade Troja till hjälp. Först kommer Rhesus, kung av Thrakien och härskare över deras enorma stammar. Därefter kommer Memnon, kung av Etiopien och kusin till Paris och Hektor. Med sina mäktiga arméer kommer de att driva tillbaka de invaderande grekerna och visa världen vad sann makt verkligen är.



    DLC lägger till 49 enheter mellan de två nya fraktionerna, inklusive egyptiska krigare, War Chanters, thrakiska höglänningar, vagnsoldater m.m. Dessutom ingår nya mekanismer för var och en av fraktionerna. För Rhesus måste han först ena sina stammar för att samla ihop en mäktig armé som kan stå upp mot grekerna. När det gäller Memnon är han beroende av den egyptiska faraos inflytande och måste genomföra kungliga dekret för att få enheter från närliggande provinser. Hans hord kan inte ta över bosättningar men kan få krigsbyte för att ge bränsle till sina handlingar.



    Kämpa för att staden Troja aldrig ska falla. Ära och ära väntar dig i A Total War Saga: TROY - Rhesus & Memnon.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Total War Saga: TROY

    De bästa priserna för A Total War Saga TROY Rhesus & Memnon

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om A Total War Saga: TROY - Rhesus & Memnon

    m0ЯĐrΕĐ
    m0ЯĐrΕĐ
    2022 guov 28 14:08 dlcompare.fr
    Ayant jouer aux jeux de base, je ne compte clairement pas acheter cette extension. je n'aime pas ce jeux contrairement aux total war warhammer et médiéval
    Efter att ha spelat grundspelen har jag helt klart inte för avsikt att köpa den här expansionen. Jag gillar inte det här spelet till skillnad från de totala Warhammer- och medeltidsspelen.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev