Eneba COM
 
 

Köp A Total War Saga: TROY - Blood & Glory

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Förbättra ditt spelande i A Total War Saga: TROY - Blood & Glory med detta DLC. Blood and Glory ger dig möjlighet att uppleva ett ännu mer skrämmande och detaljerat spel. Om bloddrypande gloria är vad du letar efter, så säg inte mer. Nya gore-effekter införs i strider och på kampanjkartan, vilket gör att dina modiga krigare kan ge sig in i strider fulla av blodbad.



    Kampanjen erbjuder dig flera effekter, till exempel bloddrypande händelsefilmer och bilder i spelet som lyfter fram de nya blod- och halshuggningseffekterna i striderna. När striden är över kommer monumenten att se blodfläckiga ut och floderna kommer att rinna rött av blodet från krigare som dödats i något av de massiva slag som du kommer att uppleva i spelet. Se de nya dödsanimationerna och styckningen när du leder dina krigare genom slagfältet. Vagnar kommer att lämna ett blodigt spår efter att ha trampat ner de olyckliga soldater de hittar i sin väg. Njut av de nya effekterna för vapenslag, rustningar och hästar.



    När du har köpt och installerat kan du anpassa effekterna via grafikmenyn i spelet för att få ut det mesta av detta DLC.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Total War Saga: TROY

    De bästa priserna för A Total War Saga TROY Blood & Glory

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om A Total War Saga: TROY - Blood & Glory

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev