Eneba COM
 
 

Köp A Total War Saga: TROY - Ajax & Diomedes

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    A Total War Saga: TROY - Ajax & Diomedes DLC innehåller några av de mest våldsamma krigarna som vi kan njuta av. Hoppa in i striden som två av de mest ikoniska hjältarna från den tiden, Ajax och Diomedes. Erövra de egeiska slagfälten och visa ingen nåd mot dina fiender. Gör dig redo att leda deras unika arméer, Paragon-enheter, och hitta nya taktiker för att erövra Troja.



    Det finns nya spännande sätt att slåss på, från att överraska fiender med snabba flankerande enheter till att hålla ställningarna med starka försvarslinjer.



    Rekrytera och befälha speciella enheter, ledda av kända hjältar eller tränade av den mäktiga Epigoni. A Total War Saga TROY - Ajax & Diomedes, låter dig uppleva en helt ny stridskarta och ta ner Thebes, staden med de sju portarna.



    I detta DLC kan du spela på ditt eget unika sätt, för att avsluta konflikten på dina egna villkor och erövra kampanjen med nya taktiker.



    Du kan nu utlösa en speciell händelse för att låsa upp speciella handlingar. Svaga Troja genom att stjäla Athenas staty.



    Vinn dina strider och gör anspråk på din ära i detta mästerliga DLC.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Total War Saga: TROY

    De bästa priserna för A Total War Saga TROY Ajax & Diomedes

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om A Total War Saga: TROY - Ajax & Diomedes

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev