Eneba COM
 
 

Köp Guild Wars 2: End of Dragons

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    End of Dragons är den tredje stora expansionen för Guild Wars 2. MMORPG:et som utvecklats av ArenaNet utspelar sig i en fantasivärld under inflytande av mäktiga drakar, men de senaste händelserna har förändrat många saker och en ny generation hjältar har fått möjlighet att motarbeta deras planer och till och med kämpa mot dem. Som en av dessa hjältar låter expansionen dig fördjupa dig i en ny episk berättelse medan du utforskar nya territorier, slåss mot mäktiga fiender och upptäcker legendariska skatter.



    End of Dragons tar dig till Cantha, en helt ny kontinent som har varit isolerad från Tyria de senaste 250 åren. Detta mytiska land är hemvist för olika kulturer och döljer många hemligheter, och du får utforska det som du vill. Expansionen tillför också spelet många nya funktioner. Var och en av klasserna i Guild Wars 2 kan låsa upp en ny elitspecialisering som ger nya förmågor och möjliggör olika spelstilar.



    En ny tradeskill är också tillgänglig, och Guild Wars 2-spelare kan nu pröva lyckan med att fiska för skojs skull och för att tjäna pengar. Expansionen lägger också till skiffs, bärbara båtar som du kan använda för att navigera i vattenmassor, använda som plattform för fiske och mycket mer. Spelare kan också låsa upp en Jade Robot-kompanjon med användbara färdigheter och en Siege-sköldpadda som kan bära två spelare och är utrustad med stora kanoner.



    På det hela taget ger End of Dragons mycket nytt innehåll och ytterligare funktioner till Guild Wars 2, och det är definitivt ett måste för alla fans av spelet.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Guild Wars 2

    De bästa priserna för Guild Wars 2 End of Dragons

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    ArenaNet-produkt

    Kommentarer om Guild Wars 2: End of Dragons

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev