Instant Gaming EU
 
 

Köp Guild Wars 2: Heart of Thorns & Guild Wars 2: Path of Fire Expansions

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Guild Wars 2: Heart of Thorns & Guild Wars 2: Path of Fire Expansions är ett DLC-paket som innehåller två stora expansioner till det populära massiva rollspelet med flera spelare. Båda utökar berättelsen i originalspelet med nya äventyr och uppdrag som tar dig till nya platser. Nya spelmekaniker, kosmetika, mounts, vapen, specialiserade klasser, fängelsehålor, räder och mycket mer väntar på dig i Maguuma-djungelns djup och i Tyrias ökenartade södra del.



    I Guild Wars 2: Heart of Thorns har den äldre draken Mordremoth vaknat, vilket rubbat balansen i regionen och skickat sina hantlangare för att sprida en fruktansvärd farsot som hotar att fördärva hela Tyria. Du kommer att upptäcka Maguuma-djungelns hemligheter och försöka omintetgöra drakens planer med hjälp av pakten.



    Balthazar, eldens och krigets gud, gör en oväntad återkomst i Guild Wars 2: Path of Fire. Gudomen har rest en armé av monster i länderna i söder och hotar att flytta till norr och hugga en väg av förstörelse. Du kommer att utforska nya länder och försöka hitta hjälp för att stoppa den galna guden innan han bränner världen till aska.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Guild Wars 2

    De bästa priserna för Guild Wars 2 Heart of Thorns & Guild Wars 2 Path of Fire Expansions

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Guild Wars 2: Heart of Thorns & Guild Wars 2: Path of Fire Expansions

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev