Instant Gaming EU
 
 

Köp Clash: Artifacts of Chaos

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Clash: Artifacts of Chaos är ett unikt äventyr som tar dig till fantasilandet Zenozoik. Du är Pseudo, en kampsportare som lever som en enstöring i vildmarken. Du lever ett fridfullt liv, fokuserad på att utveckla din stridsstil, men en dag hittar du Pojken, en liten varelse vars märkliga krafter gör honom till måltavla för en hänsynslös jakt.



    Att skydda honom från Mistress of the Artifacts styrkor blir ditt nya uppdrag i livet. Du ger dig ut på en episk resa för att hitta de stora artefakterna, legendariska föremål som gör att du kan besegra dina fiender.

    Clash: Artifacts of Chaos har en unik utomjordisk värld full av märkliga varelser och miljöer. När du navigerar i den och går vidare i handlingen kommer du att upptäcka mer saker om pojken och fördjupa dig i detaljerna om ditt tidigare liv.



    I Clash: Artifacts of Chaos kan du skapa din egen stridsstil genom att kombinera ett brett utbud av slag, sparkar och kampsportsrörelser. Spelet låter dig också engagera andra spelare i PvP-strider eller få dem att ansluta sig till dig medan du utforskar en drömliknande version av Zenozoik full av mardrömslika varelser.

    Läs mer

    De bästa priserna för Clash Artifacts of Chaos

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Clash: Artifacts of Chaos

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev