Eneba COM
 
 

Köp Beholder 3

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • Switch
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Ta på dig rollen som spion i en totalitär regim i Beholder 3, ett äventyrsspel där dina val är viktiga. Du är Frank Schwarz, en familjefar som fick sparken från ditt ministeriejobb efter att ha blivit anklagad för ett brott. Precis när du döms till vad som skulle bli en lång tid i fängelse får du en uppskov när en högt uppsatt officer tvingar dig att delta i hennes hemliga uppdrag. Nu är du en spion för regeringen och utger dig för att vara hyresvärd i en lägenhet. Du måste smyga in i dina hyresgästers hem, leta efter smuggelgods och göra allt som din regering beordrar dig att göra. Detta innebär att du måste gå igenom några omöjliga moraliska val.



    Å andra sidan kan du också spionera på dina medarbetare och arbeta dig uppåt i ministeriets led. Om du kan spela ut regeringsfraktionerna mot varandra kan du kanske hamna på toppen. Är det värt risken?



    Spela som en normal person som har två jobb: hyresvärd och spion för en totalitär stat. Samtidigt som du gör sysslor för att hålla din lägenhet i gott skick måste du också installera spionkameror och genomsöka dina hyresgästers personliga tillhörigheter. Utför uppdrag för ministeriet, eliminera fiender och sprid propaganda vid behov. Möt olika fraktioner och välj en sida. Se bara upp - ingen är pålitlig iBeholder 3.

    Läs mer

    De bästa priserna för Beholder 3

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Beholder 3

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev