Eneba COM
 
 

Köp Stray Blade

  • PC
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Ge dig ut på en resa som kommer att leda till din frihet i Stray Blade, ett action- och utforskningsrollspel som utspelar sig i Acrea, den förlorade dalen. Du är en äventyrare som gav dig ut för att upptäcka Acrea och lyckades hitta det. Du dog dock i processen. Efter en tid kommer du mirakulöst tillbaka till livet bara för att upptäcka att du är bunden till landet. Nu måste du, med endast din Xhinnonvarg Boji som följeslagare, ge dig ut på ett sökande i detta vilda och sargade land och återge Acrea fred och balans.



    Utforska enorma ruiner och återupplev historien om denna en gång fredliga dal. Res genom labyrintliknande raviner, isiga grottor och dimmiga träsk. Tillsammans med din följeslagare upptäcker du skatter, hemligheter, resurser, recept, lärdomar och vapen som du kan använda för att förlänga ditt liv.



    Du kommer också att hitta många fiender som hindrar din väg. Stray Blade använder ett finstämt stridssystem där du måste använda precision och rätt timing för att lyckas. Du kommer att korsa knivar med svåra motståndare och verkligt episka bossfighter mot dalens gudskungar.



    Du och din följeslagare Boji kommer också att avancera i takt med att du får erfarenhet. Följ separata färdighetsvägar för att skapa en build som passar din spelstil. Medan du får erfarenhet genom strid, får Boji erfarenhet genom att upptäcka urgamla läror.



    Stray Blade Välkommen till en grönskande, ständigt föränderlig och loriarik värld. Kommer du att upptäcka hur du kan frigöra dig från dina band, eller kommer du att förbli fångad i Acrea?

    Läs mer

    De bästa priserna för Stray Blade

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Om du har en digital Xbox Play Anywhere-titel kan du spela på både Windows 10 PC och Xbox One.

    Kommentarer om Stray Blade

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev