Instant Gaming EU
 
 

Köp Planet Zoo: Southeast Asia Animal Pack

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Planet Zoo: Southeast Asia Animal Pack är den första djurfokuserade DLC:n till Planet Zoo. Paketet förflyttar spelarna till Sydostasiens rika biomer och erbjuder en fängslande spelupplevelse som är lika lärorik som underhållande. Paketet innehåller åtta nya djur från denna region med stor biologisk mångfald, vilket förbättrar spelets redan mångsidiga fauna. Varje djur är omsorgsfullt designat och levandegjort med realistiska beteenden, vilket ger djup och autenticitet till spelet.



    I den här expansionen får spelarna i uppgift att sköta och utveckla sina egna djurparker, med hänsyn till de sydostasiatiska djurens unika behov och beteenden. Detta innebär att skapa lämpliga livsmiljöer, hantera djurens välbefinnande och se till att djuren är väl omhändertagna. Spelet uppmuntrar till ansvarsfull förvaltning och breddar förståelsen för dessa exotiska arter och deras bevarandestatus i naturen.



    Planet Zoo: Southeast Asia Animal Pack introducerar också nya scenarier som utmanar spelarens ledarskapsförmåga. Med varje framgångsrikt beslut växer spelarens zoo i popularitet och lönsamhet, vilket låser upp fler alternativ och funktioner. Detta dynamiska system gör varje spelomgång unik och ger oändliga timmar av underhållning, vilket gör det till ett måste för alla inbitna spelare.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Planet Zoo

    De bästa priserna för Planet Zoo Southeast Asia Animal Pack

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Planet Zoo: Southeast Asia Animal Pack

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev