Instant Gaming EU
 
 

Köp Planet Zoo: Barnyard Animal Pack

  • PC

Topprankade återförsäljare


    1. Planet Zoo: Barnyard Animal Pack är ett otroligt tillskott till din djurpark som kommer att ge dina gäster en charmig rustik känsla. Med sju nya djur som har levt tillsammans med människor i hundratals år, inklusive den äventyrliga alpgeten, den energiska Sussex-kycklingen och den söta och nyfikna alpackan, är den här samlingen full av personlighet och karaktär.



    Dessutom ger Planet Zoo: Barnyard Animal Pack får du tillgång till över 60 traditionella rustika landskapsbitar som du kan använda för att förvandla ditt zoo och göra det mer tilltalande för dina gäster. Du kan skapa hemtrevliga miljöer som gör att dina gäster kan komma nära djuren och till och med interagera med dem.



    Barnyard Animal Pack introducerar också ett spännande nytt kampanjscenario där du kan förvandla en en gång försummad gård till ett blomstrande djurreservat. Du kommer att arbeta med Tiffany Summers för att skapa en säker och bekväm miljö för djuren från en övergiven lada. Med hennes hjälp kommer du att lyckas förvandla en övergiven gård på Nya Zeelands landsbygd till en ny fristad för djuren.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Planet Zoo

    De bästa priserna för Planet Zoo Barnyard Animal Pack

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Planet Zoo: Barnyard Animal Pack

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev