Eneba COM
 
 

Köp Cities: Skylines - Airports

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Cities: Skylines - Airports är ett expansionspaket för stadsbyggnadssimuleringsspelet Cities: Skylines. Denna DLC lägger till ett nytt element i spelet - möjligheten att bygga och hantera din alldeles egna flygplats. Med detta DLC kan spelarna nu skapa ett livligt transportnav i sin stad, komplett med landningsbanor, terminaler och all infrastruktur som behövs för att allt ska fungera smidigt.



    En av de mest spännande funktionerna i DLC:n Flygplatser är möjligheten att designa sin flygplats från grunden. Du kan välja var flygplatsen ska ligga, hur stora landningsbanorna ska vara och vilka typer av flygplan som ska kunna landa och lyfta. Du kan också designa terminalbyggnaden, komplett med butiker, restauranger och andra bekvämligheter för passagerarna.



    Förutom att designa själva flygplatsen lägger Airports DLC också till nya spelmekaniker till Cities: Skylines. Du måste anställa personal för att hantera flygplatsen, inklusive flygledare, bagagehanterare och säkerhetspersonal. Du måste också hantera problem som försenade och inställda flyg, och se till att din flygplats är utrustad för att hantera nödsituationer som flygkrascher och hårt väder.



    DLC:n Cities: Skylines - Airports DLC ger spelet en helt ny nivå av komplexitet och ger spelarna chansen att bygga och hantera sin alldeles egna transporthub.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Cities: Skylines

    De bästa priserna för Cities Skylines Airports

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Cities: Skylines - Airports

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev