Instant Gaming EU
 
 

Köp Planet Zoo: Wetlands Animal Pack

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Planet Zoo: Wetlands Animal Pack är det nionde DLC-paketet och det tionde DLC-paketet totalt som finns att köpa i Planet Zoo. Det ger spelarna en förbättrad upplevelse av virtuell förvaltning och bevarande av vilda djur. Paketet introducerar ett fantastiskt utbud av våtmarksdjur, alla noggrant designade med verklighetstrogna egenskaper och beteenden, vilket ger en touch av det vilda direkt till dina datorskärmar. Det här nya paketet är enkelt att integrera i ditt befintliga spel och utlovar en nivå av realism som kommer att fängsla både erfarna och nybörjare.



    Planet Zoo: Wetlands Animal Pack innehåller åtta nya arter av våtmarker. Dessa mycket efterfrågade djur består av sju habitatarter och en amfibie och inkluderar den bedårande capybara, distinkta platypus och kraftfulla vattenbuffel. Förutom de åtta fantastiska arterna som utgör detta djurfokuserade paket, introducerar Wetlands Animal Pack också ett helt nytt utmaningsscenario. Ta en virtuell resa till den brasilianska Pantanal, ett naturområde som omfattar världens största översvämmade gräsmarker, och använd din expertis inom djurparksförvaltning för att förvandla det till en inspirerande fristad för djur. Detta paket erbjuder en unik blandning av spänning och utbildning i naturvård, vilket ytterligare förbättrar den uppslukande och realistiska upplevelsen som Planet Zoo erbjuder spelare runt om i världen.



    Planet Zoo: Wetlands Animal Pack är ett bevis på Planet Zoos engagemang för att hylla biologisk mångfald och främja bevarande av vilda djur. Paketet fångar den unika charmen och utmaningarna i våtmarksmiljöer och bjuder in spelare att lära sig mer om dessa viktiga ekosystem samtidigt som de har roligt.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Planet Zoo

    De bästa priserna för Planet Zoo Wetlands Animal Pack

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Planet Zoo: Wetlands Animal Pack

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev