Instant Gaming EU
 
 

Köp Cities: Skylines - Plazas & Promenades

  • PC
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Cities: Skylines - Plazas & Promenades är ett expansionspaket för det populära stadsbyggnadssimuleringsspelet Cities: Skylines. Detta DLC ger spelarna en mängd nya alternativ för att utforma och försköna sina städer, inklusive nya typer av torg och promenader, samt nya träd, bänkar, fontäner och andra dekorativa föremål.



    Med Plazas & Promenades DLC kan spelarna skapa vackra och funktionella offentliga utrymmen som lockar turister och gör deras invånare glada. De nya torgen är perfekta för evenemang och sammankomster, medan strandpromenaderna erbjuder en fridfull plats för promenader och cykling. Spelarna kan anpassa dessa områden med en rad nya dekorativa föremål, som blomsterrabatter, statyer och vattenspel.



    Förutom de nya dekorativa alternativen introducerar Plazas & Promenades DLC också en rad nya spelmekaniker och funktioner. Till exempel kan spelarna nu skapa bussfiler och gågator för att förbättra trafikflödet och öka säkerheten. De kan också använda det nya verktyget "Park Area" för att utse områden till parker, vilket ökar markvärdet på närliggande fastigheter. Med sina nya dekorativa alternativ och spelmekanismer erbjuder detta expansionspaket ett nytt och spännande sätt att spela Cities: Skylines.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Cities: Skylines

    De bästa priserna för Cities Skylines Plazas & Promenades

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Cities: Skylines - Plazas & Promenades

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev