Instant Gaming EU
 
 

Köp Planet Zoo: Conservation Pack

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Planet Zoo: Conservation Pack är det tionde DLC-paketet som kan köpas till Planet Zoo. Detta DLC-paket erbjuder spelarna en uppslukande upplevelse som inte bara breddar deras kunskaper om vilda djur utan också uppmuntrar till en avgörande medvetenhet om globala bevarandeinsatser.



    Planet Zoo: Conservation Pack ger spelarna en berikande spelupplevelse som är både underhållande och informativ. Upplev själv den viktiga roll som djurparker spelar för att skydda vår planet genom att utöka din djurpark med fem utrotningshotade djur: Przewalskis häst, Amurleopard, Scimitar-Horned Oryx, Siamang och Axolotl. Spelarna får i uppgift att sköta sina djurparker och samtidigt se till att djuren mår bra, vilket simulerar verkliga utmaningar och beslut när det gäller bevarande.



    Dessutom innehåller Planet Zoo: Conservation Pack också nya scenarier, som alla utspelar sig på unika platser som betonar olika aspekter av bevarande av vilda djur. Med över 150+ fantastiska landskap inspirerade av teman som återskapande och förvaltning av naturresurser, kommer ditt zoo verkligen att bli en fristad för dessa utrotningshotade varelser. Från vilda ängsplantor till fodermarker, paketet erbjuder ett brett utbud av tilltalande landskapsbilder för dig att utforska. Du kan också bygga vackra livsmiljöer och byggnader med hjälp av miljövänliga material och på så sätt främja en hållbar framtid.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Planet Zoo

    De bästa priserna för Planet Zoo Conservation Pack

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Planet Zoo: Conservation Pack

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev