Eneba COM
 
 

Köp Planet Zoo: Twilight Pack

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Planet Zoo: Twilight Pack är det elfte DLC-paketet i Planet Zoo -serien och bjuder in spelarna till ett nattligt äventyr i den fascinerande världen av djur som lever efter mörkrets inbrott. Detta paket öppnar en ny värld av möjligheter, där spelarna kan bygga och sköta sitt eget zoo i exotiska landskap under skymningsmånens sken. Spelet ger en unik möjlighet att lära sig om och ta hand om nattens spännande varelser, vilket främjar en autentisk och uppslukande spelupplevelse.



    I Planet Zoo: Twilight Pack kommer spelarna att möta en mängd olika nattliga varelser, var och en med sin egen unika charm och utmaningar. Dyk ner i den luriga tvättbjörnens, den listiga rödrävens, den nyfikna wombatens och den ensamma randiga skunkens värld. Den sällskapliga egyptiska fruktfladdermusen är ett utställningsdjur som sticker ut, med en genomgångsutställning som låter gästerna uppleva spänningen när vingarna svänger ovanför deras huvuden.



    Spelupplevelsen förstärks ytterligare av över 200 stycken kusliga scenerier. Släpp loss din kreativitet med slottsinspirerade byggdelar, kompletta med grinande gargoyler och ett olycksbådande portcullis. Paketet innehåller också en rad förstenande växter som ger mer atmosfär till dina djurparker, inklusive den vridna Bristlecone-tallen, skuggälskande Fingerborgsblomma och bioluminiscerande spöksvamp. För första gången sedan Planet Zoos debutpaket kan spelarna också njuta av ett nytt karriärscenario. Spelarna kan följa med den älskade karaktären Nancy när hon försöker rehabilitera ett mystiskt övergivet zoo i hjärtat av Transsylvanien.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Planet Zoo

    De bästa priserna för Planet Zoo Twilight Pack

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Planet Zoo: Twilight Pack

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev