Instant Gaming EU
 
 

Köp Cities: Skylines - Campus

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Cities: Skylines - Campus är den åttonde DLC-expansionen för Cities: Skylines och släpptes den 21 augusti 2019. Denna spännande nya utgåva av spelet innehåller en mängd intressanta verktyg, aktiviteter och innovationer som ger liv åt de virtuella stadslandskap du bygger.



    Cities: Skylines - Campus har många funktioner som Degrees of Freedom, Var-City Sports, Syllabuster, We Fancy, Cheers!, Ludocartography 101 och Three New Chirper Hats. Med Degrees of Freedom-funktionen kan spelare låsa upp examina inom över 20 områden som företagsekonomi, humaniora och samhällsvetenskap, juridik och statsvetenskap, sportmanagement med mera. Spelare måste sträva efter att bygga specifika akademiska avdelningar som teknik eller omvårdnad som hjälper till att göra deras campus unikt och framgångsrikt. Varje universitet har sin egen unika identitet; ditt kan vara baserat på science-fiction med starkt fokus på robotik eller det kan vara fokuserat enbart på musikproduktion där studenterna behöver musikinstrument istället för läroböcker! Allt är upp till dig att skapa. Var-City Sports erbjuder en rad olika idrottslag som eleverna kan välja mellan när de först ansöker till din skola. Fotbollsspelare, cheerleaders och simmare kan också bilda fotbollsklubbar för att tävla mot andra universitet i hela landet och samtidigt tjäna pengar till sina lag - vilket ger dem tillgång till ännu fler resurser för att lyckas i spelet. Syllabuster ger användbara tips medan du spelar och kan hjälpa dig att lägga upp en strategi för att få ut mesta möjliga av din stads resurser. We Fancy är ett kraftfullt verktyg som låter spelarna anpassa sina campusbyggnader, forskningsanläggningar och rekreationsområden med dekorationer som färgglada flaggor, banderoller eller statyer. Detta ger spelet ett extra lager av realism samtidigt som det är estetiskt tilltalande. Ludocartography 101 introducerar ett nytt sätt för spelare att upptäcka och utforska sin stad genom att erbjuda vägar, floder, kustkartor och landmärken som kan utforskas i realtid. Slutligen finns tre nya Chirper-hattar tillgängliga i den här expansionen - Bobcat Beanie, Owl Cap och Rooster Hat.



    Cities: Skylines - Campus är en spännande och innovativ expansion till det populära spelet. Med ett brett utbud av nya funktioner kan du skapa ett unikt universitetscampus som verkligen sticker ut från mängden. Oavsett om du är ett långvarigt fan eller bara har börjat, kommer denna DLC-expansion att ge dig timmar av kul när du bygger din egen drömskola.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Cities: Skylines

    De bästa priserna för Cities Skylines Campus

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Cities: Skylines - Campus

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev