Instant Gaming EU
 
 

Köp Cities: Skylines - Green Cities

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Cities: Skylines - Green Cities är ett expansionspaket som handlar om att skapa en hållbar och miljövänlig stad som är snäll mot miljön.



    DLC:n introducerar en rad nya funktioner och verktyg som gör att du kan bygga en grön stad från grunden. Du kan nu plantera träd, sätta upp solpaneler och bygga vindturbiner för att generera förnybar energi. Paketet innehåller också nya miljövänliga byggnader som Eco-Friendly Office och Electric Car Factory, som producerar mindre föroreningar och minskar koldioxidavtrycket i din stad.



    Dessutom innehåller Cities: Skylines - Green Cities nya policyer, tjänster och byggnader som hjälper dig att hantera avfall och främja återvinning. Du kan skapa återvinningscentraler, komposteringsanläggningar och anläggningar för avfallsåtervinning för att minska mängden avfall som din stad producerar. Paketet introducerar också nya policyer som Organic and Local Produce-policyn, som uppmuntrar medborgarna att köpa lokalt odlad och ekologisk mat.



    Dessutom introducerar DLC nya scenarier och utmaningar som testar dina färdigheter som en grön stadsplanerare. Du kan anta utmaningen att bygga en stad som är helt självförsörjande och inte producerar något avfall, eller så kan du försöka minska stadens koldioxidavtryck med en viss procentandel inom en given tidsram.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Cities: Skylines

    De bästa priserna för Cities Skylines Green Cities

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Cities: Skylines - Green Cities

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev