Instant Gaming EU
 
 

Köp Expansion - Europa Universalis IV: Cradle of Civilization

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Europa Universalis IV: Cradle of Civilization är en expansion som fokuserar på Mellanöstern och det ottomanska riket, och ger spelarna en ny och fördjupad spelupplevelse.



    Expansionen lägger till nya spelmekanismer och funktioner, inklusive nya regeringar, handelspolicyer och religiösa sekter. Spelarna kan nu utforska och utnyttja Mellanösterns rikedomar, inklusive nya handelsvaror som kaffe och tobak. Spelet introducerar också nya uppdragsträd för Mellanösterns nationer, så att spelarna kan forma sitt imperiums öde som de vill.



    Expansionen innehåller också nya militära mekanismer, t.ex. möjligheten att öva trupper för att förbättra deras beredskap och moral. Spelare kan nu också tilldela generaler till arméer, vilket ger dem unika bonusar och förmågor på slagfältet.



    Cradle of Civilization introducerar också nya diplomatiska alternativ, som möjligheten att skicka gåvor till andra nationer för att förbättra relationerna. Spelare kan nu också begära stöd från sina allierade i krig, och kan till och med be om militär tillgång till andra nationers territorier.



    Förutom de nya spelmekanismerna innehåller Cradle of Civilization också ny grafik, musik och ljudeffekter, vilket ger spelarna en mer uppslukande spelupplevelse.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Europa Universalis IV

    De bästa priserna för Expansion Europa Universalis IV Cradle of Civilization

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Expansion - Europa Universalis IV: Cradle of Civilization

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev