Instant Gaming EU
 
 

Köp Stellaris: Leviathans Story Pack

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Stellaris: Leviathans Story Pack är ett science fiction 4X grand strategy-spel som utspelar sig i rymden, utvecklat av Paradox Interactive. Nu med DLC blir Stellaris ännu mer expansivt och uppslukande än någonsin tidigare. Med lanseringen av detta nya story pack kommer en hel mängd innehåll som erbjuder en spännande ny utmaning för spelare överallt.



    I Stellaris: Leviathans Story Pack kommer spelarna att tas med på en resa genom en outforskad galax där de måste använda sitt förstånd för att överleva mot mäktiga kosmiska väsen som kallas "Leviathans". Spelaren kan skräddarsy sin egen ras eller välja bland befintliga arter för att skapa unika utomjordiska imperier över olika galaxer. Nya beslut, som att gå med i olika galaktiska federationer, har lagts till och kommer att påverka din väg både diplomatiskt och militärt när du utforskar universum; i slutändan leder det dig mot konflikt eller fred med andra raser. Själva spelet innehåller detaljerade och djupgående turordningsbaserade strategiska strider som påminner om klassiska RTS-spel som Homeworld och StarCraft II i kombination med taktiska befälhavare i realtid som ger extra befälsförmåga under striderna, vilket kan betyda skillnaden mellan seger och nederlag om det används på rätt sätt - allt med vackert stöd av fantastiskt återgiven grafik som visar intensiva skeppsstrider över stora universum eller nära maskhål.



    Utöver kärnspelet introducerar denna DLC också nytt innehåll som en fullfjädrad "ursprungshistoria" för var och en av de fyra Leviathan-typerna. Du kan också hitta olika resurser i universum som är exklusiva för endast detta Story Pack - vilket ger spelarna ett nytt spännande sätt att bygga upp sina imperier och erövra galaxer. Med sin kombination av storslagen strategi, taktiska strider i realtid och fängslande berättelser kommer Stellaris: Leviathans Story Pack att ge spelare över hela världen en oförglömlig upplevelse av rymdutforskning som inte liknar något annat.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Stellaris

    De bästa priserna för Stellaris Leviathans Story Pack

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Stellaris: Leviathans Story Pack

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev