Instant Gaming EU
 
 

Köp Pillars of Eternity II: Deadfire - Beast of Winter

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Pillars of Eternity II: Deadfire - Beast of Winter är den första DLC:n för Pillars of Eternity II: Deadfire. Denna premiumexpansion tar spelarna till det sydligaste riket i The Living Lands och introducerar dem till ett helt nytt äventyr i en aldrig tidigare utforskad region.



    Spelarna kommer att möta en ny mäktig motståndare i form av Skaen, oenighetens och upprorets gud, som har förvisats från Eora och söker hämnd genom att skapa förödelse bland invånarna. Spelarna måste trotsa en förrädisk ny ö där ingen går säker, och kämpa sig igenom ett gammalt tempelkomplex fullt av pussel, fällor och monster för att rädda invånarna i The Living Lands från katastrof. Spelarna kommer också att kunna skaffa nya kraftfulla vapen och rustningar med unika egenskaper, samt artefakter som ger dem speciella förmågor i strid. Pillars of Eternity II: Deadfire - Beast of Winter har en mängd nya karaktärer att möta och utforska ön med, och kommer att erbjuda timmar av utforskning och utmaningar för spelare som vill ha en fängslande upplevelse i Eoras frusna södra länder. För att hjälpa spelarna att navigera i de farliga miljöerna kommer de att få hjälp av en mystisk figur som kallas The Hand och som kan ge dem värdefulla råd och vägledning om hur de ska överleva.



    Pillars of Eternity II: Deadfire - Beast of Winter ger också spelarna möjlighet att spela som en av fyra nya klasser: Bedragare, Häxa, Barbar eller Krypterare. Varje klass erbjuder särskilda förmågor och bonusar som skräddarsys efter spelarens spelstil och gör upplevelsen unik. Med dessa nya klasser ger Pillars of Eternity II: Deadfire - Beast of Winter spelarna en ännu mer varierad spelupplevelse.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Pillars of Eternity II: Deadfire

    De bästa priserna för Pillars of Eternity II Deadfire Beast of Winter

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Pillars of Eternity II: Deadfire - Beast of Winter

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev