Instant Gaming EU
 
 

Köp Planet Zoo: Grasslands Animal Pack

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Planet Zoo: Grasslands Animal Pack är ett spännande tillägg som ger en mängd nya djur, bladverk och funktioner till grundspelet. Med detta DLC kan du utöka ditt zoo och skapa ett mer varierat och engagerande ekosystem för dina besökare att utforska.



    DLC:n Grasslands Animal Pack introducerar åtta nya djur i spelet: manvarg, emu, karakal, rödhalsad wallaby, bältdjur med nio band, randig hyena, blå gnu och fem färgstarka arter av fjärilar. Varje djur har sina unika beteenden, behov och utmaningar, vilket gör dem till ett roligt och givande tillskott till ditt zoo.



    Förutom de nya djuren innehåller DLC:n även en rad nya lövverk och landskapsföremål som är perfekta för att skapa en frodig gräsmarksmiljö.



    Slutligen introducerar Grasslands Animal Pack också en rad nya funktioner i spelet, inklusive möjligheten att bygga din fjärilsutställning och ett helt nytt scenario som utspelar sig på Argentinas gräsmarker, där du hjälper Tiffany Summers att göra marken runt hennes herrgård till en lämplig miljö för olika djurarter och lär henne hur man tar hand om dem på rätt sätt.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Planet Zoo

    De bästa priserna för Planet Zoo Grasslands Animal Pack

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Planet Zoo: Grasslands Animal Pack

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev