Köp Cat Quest 3

  • PC
  • PS5
  • Switch

Topprankade återförsäljare

    Cat Quest III är ett action-RPG som handlar om pirater och katter. Spelet utspelar sig i en 2,5 öppen värld som representerar de karibiska öarna och låter dig utforska dem som du vill. Som kapare kommer du att segla över haven och leta efter en förlorad skatt samtidigt som du kämpar mot de busiga råttpiraterna. Piratkungen har satt ett pris på ditt huvud och du blir skoningslöst jagad av hans råttor.



    I Cat Quest III kontrollerar du ditt eget skepp och utforskar en värld med pirattema. Du kommer att upptäcka gamla fängelsehålor och delta i utmanande strider mot dina fiender. Spelet har ett helt nytt stridssystem som möjliggör nya strategier tack vare sitt kombinationssystem och möjligheten att byta vapen i strid. Du kan också fördjupa dig i detta unika äventyr ensam eller tillsammans med vänner i samarbetsläge.



    I likhet med sina föregångare bjuder Cat Quest III på ett episkt piratäventyr som tar spelupplevelsen till nästa nivå med förbättrade funktioner och låter dig ta dig fram genom en vidsträckt öppen värld full av pirater på en farofylld resa.

    Läs mer

    De bästa priserna för Cat Quest 3

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Avgifter

    (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 18 leverantörer som stöder 4 DRM-system: Xbox Live, Nintendo eShop, Steam & Sony PSN5 plattformar - PC, PS5, PS4, Switch & Xbox Series X. Spelet kommer i utgåvan Standard. Vårt prisjämförelseverktyg har identifierat 31 digitala erbjudanden. och 2 priser för den fysiska versionen. Dessutom visar vår plattform feedback från användare, med 46 redan delade kommentarer.

    Kommentarer om Cat Quest 3

    Matera
    2024 borg 15 19:42 dlcompare.fr
    J'ai joué au deux premiers opus, c'est une suite très sympathique. Assez bien réparti entre jeu de rôle, d'aventure, combat. De plus le faites de jouer un chat est tout simplement adorable.
    Jag har spelat de två första spelen och det är en riktigt trevlig uppföljare, med en bra blandning av rollspel, äventyr och strid, och det faktum att du får spela som en katt är helt enkelt bedårande.
    MastroGino
    2024 borg 15 14:44 dlcompare.it
    L’ho provato ed è nettamente stato migliorato rispetto ai capitoli precedenti, se avete giocato e vi sono piaciuti allora dovrete comprare anche questo
    Jag försökte det och det var klart förbättrat jämfört med de tidigare kapitlen, om du spelade och gillade dem så borde du köpa den här också
    drk67
    2024 borg 10 22:59 dlcompare.fr
    Un jeu que j'ai attendu avec beaucoup d'impatience ayant beaucoup aimé les deux précédents et je suis pas déçu ! Toujours aussi plaisant à jouer, j'ai beaucoup de mal à décrocher à vrai dire. Les petites balades en bateau avec notre potit chat sont vraiment agréables en compagnie de la petite musique. Les jeux de mots dans les dialogues sont toujours aussi hilarants et font sourire. L'humour est toujours au rendez-vous et c'est une des choses les plus importantes dans ce jeu avec ces mignonnerie
    Det är ett spel som jag har sett fram emot med stor förväntan, eftersom jag verkligen har gillat de två tidigare, och jag är inte besviken! Det är precis lika roligt att spela som alltid, och jag har svårt att släppa spelet med blicken. De små båtturerna med vår lilla katt är verkligen trevliga i sällskap med musiken. Ordvitsarna i dialogen är lika roliga som alltid och får en att dra på smilbanden. Humorn finns alltid där, och det är en av de viktigaste sakerna i det här spelet, tillsammans med sötheten.
    ACalibre
    2024 borg 9 13:40 dlcompare.es
    Yo diría que los fanáticos de los títulos anteriores de Cat Quest estarán satisfechos con este próximo tercer juego y las personas que buscan un juego amigable para los niños y de dibujos animados puede gustarles lo que encuentran aquí.
    Jag skulle säga att fans av de tidigare Cat Quest-titlarna kommer att bli nöjda med det kommande tredje spelet och människor som letar efter ett barnvänligt, tecknad spel kan gilla vad de hittar här.
    Grace
    2024 borg 15 21:29 dlcompare.it
    non vedevo l'ora di giocarci e non ha per niente deluso le mie aspettative, adoro questo gioco
    Jag såg fram emot att spela det och det gjorde inte mina förväntningar besvikna alls, jag älskar det här spelet
    Dyegovil
    2024 borg 15 08:54 dlcompare.es
    Un gran juego, a la altura de los dos anteriores, muy recomendable
    Ett fantastiskt spel, i nivå med de två tidigare, rekommenderas starkt.
    Acciughina
    2024 borg 14 23:26 dlcompare.it
    Non penso di comprarlo, non mi ha convinto dai gameplay
    Jag tror inte att jag kommer att köpa det, jag var inte övertygad av spelarna
    Sansyrus
    2024 borg 14 19:49 dlcompare.fr
    Excellent petit jeu en tout cas c'était le cas du 1 et du 2 et en plus ils sont pas cher
    Utmärkt litet spel, i alla fall var det fallet med 1 och 2 och dessutom är de inte dyra.
    AdrianV
    2024 borg 14 18:22 dlcompare.com
    I played previous cat quest games and they were really fun. I cant wait to play this one.
    Jag spelade tidigare kattuppdragsspel och de var riktigt roliga. Jag kan inte vänta med att spela den här.
    biscui
    2024 borg 13 19:16 dlcompare.es
    En esta tercera entrega de la querida serie Cat Quest, juegas como un "purrivateer" de capa y espada en un RPG de acción de mundo abierto en 2.5D ambientado en un mundo de temática pirata llamado Purribean
    I den här tredje delen av den älskade Cat Quest-serien spelar du som en svärdfäktande "purrivateer" i ett 2,5D action-RPG med öppen värld som utspelar sig i en värld med pirattema som heter Purribean.
    Visa fler kommentarer

    Du kanske även gillar

    • Teknisk information

    • Officiell webbplats : Cat Quest 3
    • Kategorier : Action, Äventyr, Rollspel
    • Utgivare : Kepler Interactive
    • Utvecklare : The Gentlebros
    • Läge(n) : Solo, Co-op
    • Utgivningsdatum : 2024 borgemánnu 8
    • Systemkrav
      • Rekommenderat
      • CPU : Quad Core 2.4 GHz
      • RAM : 8 GB
      • GPU : 4 GB VRAM
      • Lagring : 2 GB
    • Åldersklassificering
    • PEGI 7 ESRB E10
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev