Instant Gaming EU
 
 

Köp Cities: Skylines - Hotels & Retreats

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Cities: Skylines - Hotels & Retreats ger nya funktioner och nytt innehåll till spelet som låter spelarna skapa och hantera sina egna lyxiga hotell och resorter.



    Med Hotels & Retreats DLC kan spelarna bygga och anpassa sina egna hotell och resorter, kompletta med bekvämligheter som pooler, spa och konferensrum. De nya byggnaderna och funktionerna ger spelet en ny nivå av djup och realism, så att spelarna kan skapa helt unika och uppslukande städer.



    Förutom de nya byggnaderna och bekvämligheterna innehåller DLC:n även nya turismrelaterade spelmekanismer. Spelarna kan nu locka turister till sina städer, som besöker de lokala attraktionerna, bor på hotell och spenderar pengar på lokala företag. Detta lägger till ett nytt lager av ekonomisk förvaltning i spelet, eftersom spelarna måste balansera behoven hos sina invånare med turisternas önskningar.



    Hotels & Retreats DLC innehåller också nya scenarier och utmaningar för spelarna att ta sig an. Dessa scenarier är utformade för att testa spelarens ledarskapsförmåga och utmana dem att skapa blomstrande och framgångsrika städer. Med nya prestationer och belöningar att låsa upp finns det alltid något nytt att sträva efter i Cities: Skylines - Hotell & Retreats.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Cities: Skylines

    De bästa priserna för Cities Skylines Hotels & Retreats

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Cities: Skylines - Hotels & Retreats

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev