Instant Gaming EU
 
 

Köp Starcraft 2 Legacy Of The Void

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Starcraft 2: Legacy of the Void är den tredje delen av Blizzards serie om realtidsstrategi Starcraft 2. Trilogin innehåller berättelsen om Xel’Naga -profetian. Den börjar med Starcraft 2: Wings of Liberty, där du hjälper Jim Raynor att rädda Sarah Kerrigan från Zergs och återfå hennes mänskliga form, vilket befriar henne från hennes tidigare existens som The Queen of Blades med hjälp av en Xel'Naga-artefakt. Jim lyckas också omintetgöra Dominion -styrkornas planer på att mörda henne, men han lämnas kvar och tillfångatas av Dominion. Handlingen fortsätter i Starcraft 2: Heart of the Swarm. Dominion sänder ut meddelandet om Raynors avrättning och Sarah försöker återfå sina krafter för att samla en Zerg-armé och hämnas. I processen får hon reda på att en Xel'Naga-enhet som kallas Amon ligger bakom skapandet av Zerg-rasen som den ser ut nu och att den försöker återuppstå och blir ett hot mot alla levande former i galaxen. Efter att ha fått reda på att Raynors död var fejkad verkställer Sarah sin hämnd genom att invadera Korhal och både döda Emperor Arcturus Mengsk och rädda Jim i processen. Det enda som återstår är att stoppa Amon. Starcraft 2: Legacy of the Void avslutar berättelsen med fokus på Protoss. Du spelar som Artanis, ledare för Protoss-styrkorna. Du ger dig ut på ett uppdrag att återförena Protoss-stammarna och återta din hemvärld från Zergs händer, du upptäcker Amons existens och hans hot mot galaxen, och måste så småningom söka allianser för att försöka stoppa denna urgamla ondska från att förstöra galaxen. På spelsidan erbjuder spelet, förutom nya enheter för var och en av raserna, spännande nya flerspelarfunktioner, som automatiserade turneringar, ett Archon -läge där två spelare kontrollerar en enda bas, eller kooperativa målstyrda uppdrag. Häng med Protoss i den ultimata kampen för att rädda galaxen från att förstöras av Xel'Naga! För Aiur! Starcraft 2: Legacy of the Void är ett fristående spel.

    Läs mer

    De bästa priserna för Starcraft 2 Legacy Of The Void

    Kräver ett Battle.net-konto för att aktivera ditt spel CD-nyckeln.

    Kommentarer om Starcraft 2 Legacy Of The Void

    gamer388
    gamer388
    2015 skáb 8 11:44 dlcompare.fr
    Le prologue est accessible pour tout le monde depuis une maj du jeu.
    Prologen är tillgänglig för alla från en spelmajor.
    Sativouf
    Sativouf
    2015 skáb 3 16:30 dlcompare.fr
    Oui ! la précommande permet d'avoir accès aux 3 première missions + la partie multijoueur. Parfait pour se mettre en jambe en attendant =)
    Ja, förbeställningen ger dig tillgång till de tre första uppdragen och flerspelardelen. Perfekt för att värma upp under tiden =)
    Séb
    Séb
    2015 borg 7 20:52 dlcompare.fr
    Si on précommande sur les différents sites proposés, est ce qu'on a l'accès a la beta et aux missions bonus comme sur le site officiel ? Merci
    Om du förbeställer på de olika webbplatserna, har du då tillgång till betan och bonusuppdragen som på den officiella webbplatsen? Tack
    Hobbes
    Hobbes
    2015 suoi 16 15:54 dlcompare.fr
    Bonjour, quelles clés sont en version deluxe ?
    Hej, vilka nycklar finns i deluxe-versionen?
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev