StarCraft 2: Wings of Liberty firar sitt 10-årsjubileum med en del ändringar

StarCraft 2: Wings of Liberty firar sitt 10-årsjubileum med en del ändringar

Allt som Blizzard rör i blir till guld. Företaget lyckades bli en av de största TV-spelsutvecklarna i världen redan innan de blev en del av Activision och det tack vare endast några få spelserier som har blivit kultspel i toppen av sina respektive genrer. När vi pratar om strategi i realtid pratar vi självklart om StarCraft. Det ursprungliga StarCraft var en stor hit som blev ännu mer populär när dess första expansionpack kom, Brood War, och dess succé var grunden till StarCraft 2: Wings of Liberty, en modern uppföljare som hade legioner av ivriga fans som väntade på det 2010. Blizzard gjorde inte StarCraft-spelarna besvikna och de släppte ett imponerande spel som innehöll nya mekanismer, imponerande grafik och ett spännande tävlingsinriktat flerspelarläge. Dessa funktioner förbättrades bara med släppet av expansionpacken Legacy of the Void och Heart of the Swarm som adderade massor av nya enheter och mer.

 

 

Nu är StarCraft 2: Wings of Liberty 10 år gammalt och Blizzard firar sitt 10-årsjubileum med en enorm uppdatering som adderar några ändringar till spelet. Patchen 5.0 finns redan tillgänglig och den kommer med stora ändringar till editorn, som redan uppdaterats med några funktioner och kommer att få ännu fler i framtiden. Ett nytt "Commander Prestige"-system har även adderats till samarbetsuppdragen i StarCraft 2: Wings of Liberty och spelarna kommer att kunna låsa upp splitternya prestige-talanger genom att levla upp deras commanders och spela genom level 1-15 upp till tre extra gånger. Var och en av dessa talanger kommer märkbart att ändra och förbättra deras grundspel och öppna en ny värld av strategiska möjligheter. Slutligen innehåller uppdateringen även ett stort antal mindre buggfixar. Du kan se den detaljerade listan över alla patchnoteringar här.

 

 

Om du tycker att det är överraskande att ett TV-spel fortfarande spelas aktivt 10 år efter sitt utgivningsdatum då beror det troligtvis på att du inte spelat StarCraft 2: Wings of Liberty. Besök gärna vårt jämförelseverktyg när som helst för att hitta dess expansionpacks till bästa pris, eftersom basspelet nu är gratis att spela. Välj din ras, Terrans, Protoss och Zergs väntar på dig att hjälpa dem erövra galaxen.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev