The Elder Scrolls Online: Blackwood har utannonserats

The Elder Scrolls Online: Blackwood har utannonserats

För några månader sedan tillkännagav Zenimax och Bethesda årets första expansion till deras MMORPG The Elder Scrolls Online. Gates of Oblivion låter spelarna att fördjupa sig i ett episkt äventyr vars innehåll släpps i delar under ett helt år. Varje ny story i The Elder Scrolls Online börjar vanligtvis med en ny DLC som fungerar som en introduktion, följt av en ny expansion med en mängd innehåll till spelet. Därefter lanseras ett par ytterligare DLC:er för att slutföra historien. Gates of Oblivion kommer att följa samma mönster och spelarna kastas in i händelserna kring Daedra prinsen Mehrunes Dagons ambitioner och planer 800 år före The Elder Scrolls IV: Oblivion utspelar sig.

Flames of Ambition DLC kommer att finnas tillgängligt om ett par månader (den 8 mars för PC och den 16 mars för Xbox One och PlayStation 4) och det kommer vara utgångspunkten för Gates of Oblivion. The Elder Scrolls Online: Blackwood är nästa kapitel i expansionen och kommer lite senare, den 1 juni till PC och den 8 juni för Xbox One och PlayStation 4 för att vara mer exakt.

 

 

Precis med Greymoor och Elsweyr, The Elder Scrolls Online: Blackwood kommer att lägga till cirka 30 timmar med ytterligare berättelseinnehåll och en ny zon för spelarna att utforska, Blackwood. Du får möta nya fiender, uppdrag, bossar, platser med mer, men denna expansion kommer också att lägga till ett nytt event för spelare att delta i, Oblivion Portals, som förmodligen kommer att dyka upp runtom i världen och som måste stängas till varje pris. The Elder Scrolls Online: Blackwood kommer också att innehålla ett nytt kompanjonssystem för spelet och en Trial för 12-spelare; Rockgrove. Du hittar mer information om Gates of Oblivion här.

Förra året var det ond vampire lord i storyn The Dark Heart of Skyrim som stoppades. Kommer du att vara tillräckligt mäktig för att hindra en Daedric Prince från att förstöra Tamriel i Gates of Oblivion?

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev