Instant Gaming EU
 
 

Call of Duty: Warzone ökar maximalt antal spelare till 200

Call of Duty: Warzone ökar maximalt antal spelare till 200

Call of Duty: Modern Warfare fungerar ganska väl, särskilt efter släppet av deras gratis-att-spela battle royale-version, Call of Duty Warzone. Den enorma tillströmningen av spelare som Warzone har gett till spelet har även påverkat Modern Warfare som har sett ett ökat antal spelare som är intresserade i andra typer av flerspelarlägen som finns tillgängliga som ett resultat av deras upplevelse i Warzone. Activision har släppt uppdateringar till båda spelen, och den senaste som redan bör ha implementerats introducerar ett nytt spelläge för Call of Duty: Warzone som ökar antalet spelare i en match, och tillåter upp till 200 spelare att kämpa för överlevnad på en Verdansk-karta. Självklart kräver implementeringen av denna patch en ganska mastig nedladdning.

Halvtidsuppdateringen för Call of Duty: Modern Warfare och Call of Duty: Warzone adderar även en serie skinn och kosmetiska packs för att skräddarsy din karaktär som du nu kan köpa i spelet, och ett nytt semi-automatiskt prickskyttegevär, Rytec AMR. Uppdateringen ger även ett par flerspelar-tillägg som endast kommer att finnas tillgängliga för de som äger Modern Warfare. Chesire Park är en ny karta som kommer att ta spelarna till en park i centrala London där de kommer att inta positioner i byggnader kring det centrala torget. Team Defender är ett nytt läge för Call of Duty: Modern Warfare som adderar en ny twist till den klassiska "Erövra flaggan"-formulan. Det finns endast en flagga och båda lagen kämpar om den, och tjänar poäng ju längre man behåller den.

 

 

Om du är ute efter en spännande Battle Royale-upplevelse bör du ge Call of Duty: Warzone en chans och om du gillar det och vill förhöja din upplevelse, särskilt när det kommer till flerspelarlägena, så är Call of Duty: Modern Warfare det perfekta spelet för dig. Kom ihåg att Warzone är helt gratis att spela och att du kan hitta Modern Warfare till bäta pris i vårt jämförelseverktyg när som helst.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev