Cyberpunk 2077: livsval och vapen i detalj

Cyberpunk 2077: livsval och vapen i detalj
2020 borg 12 07:07

I juni så lärde episod 1 av Night City Wire oss lite mer om universumet i Cyberpunk 2077. Det andra mötet av den här typen ägde rum igår och tillät oss att upptäcka fler saker om spelet.

Den första episoden visade oss en video som presenterar ett Cyberpunk 2077-uppdrag, men även spelmekanik, ackompanjerad av kommentarer från utvecklarna. Det här nya Night City Wire har fokuserat på två essentiella komponenter i spelet, de olika livsvalen som finns tillgängliga för karaktären och vapnen.

 

 

Cyberpunk 2077 kommer erbjuda spelarna att välja deras ursprung innan de startar deras äventyr i spelet. Du kommer att få välja mellan tre livsval, Street Kid, Nomad och Corpo. De representerar faktiskt berättelsen av dina karaktärer innan du tog kontroll över det och de kommer att påverka dig genom spelet. Med livsvalet Street Kid kommer du att börja ditt äventyr på gatorna i Night City, där gängen tävlar mot varandra. Nomad kommer att starta dig i Badlands med en grupp nomader. Slutligen kommer Corpo att sätta dig i skorna på en anställd på ett multinationellt företag som heter Arasaka.

Därför är erbjuder varje livsval dig en annan startpunkt, men de kommer även påverka din framgång i Cyberpunk 2077 genom att exempelvis ge dig bonusar för särskilda skills och specifika dialogalternativ.

 

 

Vi fick även ta en djupare titt på spelets vapen. De kommer att delas in i flera olika kategorier som närstrid och teknologiska vapen. De kan modifieras tack vare förbättringar som med sikten och ljuddämpare. Det verkar som att arsenalen som finns tillgänglig i Cyberpunk 2077 är rik och tillräckligt varierad för att passa alla sorters spelstilar.

Det finns massor av mer information om Cyberpunk 2077 att upptäckas innan utgivningen den 19 november, och vi kommer att få veta mer i en tredje episod av Night City Wire, vars datum ännu är okänt.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Från MTG-turneringars dagar till allt som har med spel att göra är jag intresserad av de senaste spelen och prylarna, för en tjej kan aldrig få nog av dem!

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev