Den första stora patchen till Cyberpunk 2077 är ute nu

Den första stora patchen till Cyberpunk 2077 är ute nu

Även om Cyberpunk 2077 är en av de största lanseringarna nånsin i videospelens historia kommer Cyberpunk 2077 förmodligen också bli ihågkommet som en av de mest besvärliga. Den ganska dåliga prestandanivån för spelet på PlayStation 4 och Xbox One har lett till en enorm mängd klagomål och återbetalningar som har satt CD Projekt Red i en rätt svår situation. Företaget kan stå inför allvarliga problem på grund av ett par stämningsansökningar som har gjorts mot dem. Det har gjort uppdateringar av spelet till en mer pressande fråga än tidigare och som vi förklarade i en tidigare artikel har utvecklarna av The Witcher 3: Wild Hunt riktat samtliga ansträngningar mot att fixa problemen med spelet. Det har orsakat en del ändringar i CDPR: s planer för Cyberpunk 2077 efter lanseringen, och innehållet som skulle vara redan tillgängligt för spelet kommer inte läggas till förrän alla problem har hanterats.

 

 

Efter att CD Projekt Red grundare Marcin Iwiński bad om ursäkt offentligtför några dagar sedan förväntade vi oss att några av de utlovade korrigeringarna skulle komma mycket snart, och på den fronten verkar det som att vi inte blir besvikna. Den första stora uppdateringen för Cyberpunk 2077 finns redan på PC och konsoler. Patch 1.1 har en mängd förändringar som fokuserar på stabilitet genom att förbättra den totala minnesanvändningen och fixa kraschar. Det lägger också till en hel del buggfixar till olika delar av spelet som inkluderar uppdrag, användargränssnitt, prestation, visuals och mer. Du hittar alla detaljer om Cyberpunk 2077 patch 1.1 på följande adress.

 

 

Om du undrar om den här uppdateringen räcker för att lösa alla problem i Cyberpunk 2077 och förvandla spelet till vad det borde ha varit på PlayStation 4 och Xbox One, är svaret nej. Men det är ett steg i rätt riktning och vi hoppas att det kommer att följas av så många som behövs tills att Cyberpunk 2077 är fixat. Vi vet inte hur lång tid det tar eller om skadorna på spelets rykte redan är för höga, men vi tror fortfarande att Cyberpunk 2077 kommer att vara ett måste när det är fixat.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev