Demoversionen av Outriders kommer nästa vecka

Demoversionen av Outriders kommer nästa vecka

Sedan People Can Fly annonserade Outriders på E3 2019 har många spelare visat intresse för den nya tredjepersons-shootern. Även om det har flashig grafik och en stor främmande värld att utforska kommer spelet att ha det väldigt svårt att konkurrera med andra titlar som för närvarande finns tillgängliga, speciellt Destiny 2 och Tom Clancy's The Division 2, då Outriders delar vissa egenskaper med dem. Den kommande kooperativa skytten kan till och med vara i en mer komplicerad situation nu när Ubisoft har bekräftat att det kommer att släppa mer innehåll för The Division 2 och Destiny 2 har en ganska stabil befolkning tack vare lanseringen av sin senaste expansion, Beyond Light.

Men allt detta betyder inte att Outriders inte kommer bli en succé, och du kommer ha en röst i det hela väldigt snart då släppet är planerat till den 1 april på PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One och PC. Du kommer till och med att kunna avgöra om Outriders är värt din tid innan det släpps eftersom en demo kommer att finnas tillgänglig den 25 februari 2021.

 

 

Demot till Outriders ger dig tillgång till prologen och det första kapitlet i spelet. Du kommer att ha sex character slots till ditt förfogande för att skapa karaktärer från någon av spelets fyra karaktärsklasser och utforska Outriders värld. Level på dina karaktärer kommer begränsas till 7 och World Tier begränsas till 5. Alla framsteg som du gör i demon och alla karaktärer du skapar kommer finnas kvar om du väljer att köpa spelet senare. Det innebär att mängden resurser som du kan samla när du spelar demot kommer att vara begränsade.

Var medveten om att om du vill prova demon för Outriders på PC, kommer den bara finnas på Steam. Om du köper spelet på Epic Games Store så överförs inte de framsteg du gör under demon. Oavsett vilken plattform du väljer så kan du alltid hitta Outriders till bästa pris i vår jämförelsetjänst.

  • Officiell webbplats : Outriders
  • Kategorier : Action , Äventyr , Rollspel
  • Utgivare : Square Enix
  • Utvecklare : People Can Fly
  • Läge(n) : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Utgivningsdatum : 2021 cuoŋománnu 1
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev