Senaste Outriders videon ger detaljer om Pyromancers förmågor

Senaste Outriders videon ger detaljer om Pyromancers förmågor

Att människor kan flyga överraskade oss för några veckor sedan med den första Outriders-sändningen där de visade The First City, en av spelets huvudområden. Platsens berättelse är kopplad till människornas anländande till planeten Enoch, och videon ger oss en glimt av spelets många egenskaper, inklusive UI, några av fienderna som spelarna får möta i Outriders och till och med en bra dos av spelmekaniken som ser spektakulär ut. Igår publicerade studion en ny video som fokuserar på Pyromancer-klassen och ger oss även en översikt av hubbsystemet i spelet.

Pyromancer är en av klasserna tillgängliga för spelarna i Outriders. De har full kontroll över eldelementet och använder det på flera olika sätt i strid, även om det huvudsakliga användningsområdet är att bränna fienderna och orsaka massiv skada för dem. Genom att använda olika skills kan Pyromancers begränsa deras fienders rörlighet, vidbränna dem och till och med få dem att explodera. Självklart gör kombinationen av dessa skills Pyromancers till en formidabel semi-lång attackerare men de får även passivt helande när fiender som är markerade av deras krafter dör. Deras överlevnadsförmåga kan ökas genom ett av deras skillträd, vilket gör dem till formidabla tanks så länge de kan rensa deras fienden.

 

 

Outriders verkar även vara ganska enformig på det sättet äventyret fortgår i spelet. Som vi kan se i videon kommer inte handlingen att vara centrerad runt en centralhubb, utan vi kommer istället att få en mobilhubb med allt vi behöver till vårt förfogande medan vi äventyrar i Enoch.

Outriders ser ganska färdigt ut och det verkar som att Square Enix inte hade fel när de valde att publicera spelet. Vi kan inte vänta på att får reda på mer om spelet innan dess planerade släpp i december för PC, PS4, PS5, Xbox One och Xbox Series X.

 

 

  • Officiell webbplats : Outriders
  • Kategorier : Action , Äventyr , Rollspel
  • Utgivare : Square Enix
  • Utvecklare : People Can Fly
  • Läge(n) : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Utgivningsdatum : 2021 cuoŋománnu 1
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev