Demon till Outriders är en succé

Demon till Outriders är en succé

Det har gått lite drygt en vecka och demoversionen av Outriders har redan fått mer än 2 miljoner spelares uppmärksamhet. Den kommande action-RPG-shootern från People Can Fly har fått ett väldigt varmt välkomnande och det har redan en stor grupp spelare som njuter av det demon ger. Även om den bara har en begränsad mängd innehåll så verkar demon vara mer än tillräckligt för att behålla spelarnas intresse och utvecklarna planerar redan att genomföra ett antal förändringar för att förbättra spelupplevelsen i Outriders.

Eftersom det är en demo, och vi kommer säkert att se en del problem och uppdateringar. Det har varit en del problem med anslutningar/uppkopplingar till spelet, och mycket feedback har lämnats sedan det började den 25 februari, men totalt sett verkar Outriders vara tilltalande för de flesta spelare som har provat det och det har all potential att bli en ny stor hit i en genre där det redan är packat med bra spel. Med flera klasser att välja mellan och en bra dos spännande PvE-innehåll för spelarna att upptäcka när de utforskar planeten Enoch och vänjer sig vid sina fantastiska krafter så erbjuder Outriders en  intressant upplevelse.

 

 

Utvecklarna People Can Fly har redan beskrivit de ändringar som de kommer att implementeras i demon de kommande dagarna. De kommer att lägga till stöd för nya upplösningar på PC, rätta till oskärpan som blir vid rörelse på alla plattformar, en mängd buggfixar och små justeringar av spelet som ingår i finpoleringen av Outriders. Samtliga förändringar kommer läggas in idag.

Om du vill haka på alla spelare som redan har kul i Outriders kan du göra det nu. Släppet av den slutliga versionen av spelet är planerat till 1 april på PC, Xbox One, Xbox Series X / S, PlayStation 4 och PlayStation 5. Du kan hitta Outriders till bästa pris i vår jämförelsetjänst om du bestämmer dig för att köpa det.

  • Officiell webbplats : Outriders
  • Kategorier : Action , Äventyr , Rollspel
  • Utgivare : Square Enix
  • Utvecklare : People Can Fly
  • Läge(n) : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Utgivningsdatum : 2021 cuoŋománnu 1
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev