Instant Gaming EU
 
 

Outriders har över 3,5 miljoner spelare.

Outriders har över 3,5 miljoner spelare.

Det har bara gått en månad sedan People Can Fly och Square Enix släppte sin co-op rollspelsshooter i tredje person, Outriders. Det har nått ut till många spelare och är "på väg att bli företagets nästa stora franchise". Koloniseringen av planeten Enoch som ett alternativ till jorden på grund av vår planets kollaps lät väldigt bra på pappret, men ingen kunde föreställa sig att The Anomaly skulle äventyra alla ansträngningar som gjordes av de två expeditioner som skickades till planeten. De som överlevde exponeringen av den märkliga energin som frigjordes under den katastrofala händelsen har fått övernaturliga krafter, och kolonisterna är nu indragna i ett inbördeskrig mellan två fraktioner som strider för att kontrollera planeten. Under tiden förblir ursprunget till The Anomaly ett mysterium som du måste utreda.

Outriders har fångat uppmärksamheten hos mer än 3,5 miljoner spelare redan enligt Jon Brooke, co-head på Square Enix External Studios:

Med över 3,5 miljoner unika spelare, en genomsnittlig speltid på över 30 timmar och ett extremt högt engagemang för kooperativt spel är vi och det fantastiska teamet på People Can Fly så glada över denna första framgång.

Det är aldrig lätt att lansera ett nytt spel och vi är mycket tacksamma för communityns stöd och feedback - vi fortsätter att lyssna noga och vill försäkra alla om att vi är fast beslutna att förbättra och förhöja upplevelsen under de kommande veckorna och månaderna.

Vi ser också fram emot att utöka Outriders i framtiden.

Därför verkar det som om det kommer att komma många nyheter till Outriders under de kommande månaderna. Vi vet inte om de kommer att anlända i form av en stor expansion eller om det bara blir några extra DLC:er, men vi är säkra på att alla som njuter av spelet just nu kommer att välkomna dem.

 

 

Även om lanseringen hade både fram-och-motgångar har framgången för Outriders förmodligen något att göra med att det ingick i Xbox Game Pass för konsoler vid lanseringen och den kostnadsfria demon som fortfarande finns tillgänglig till PC och konsoler, men spelet har vunnit spelarnas hjärtan. De får vänta lite längre för att få veta vad People Can Fly förbereder för dem.

  • Officiell webbplats : Outriders
  • Kategorier : Action , Äventyr , Rollspel
  • Utgivare : Square Enix
  • Utvecklare : People Can Fly
  • Läge(n) : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Utgivningsdatum : 2021 cuoŋománnu 1
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev