En gameplay reveal av Horizon Forbidden West kommer snart

En gameplay reveal av Horizon Forbidden West kommer snart

Efter den officiella presentationen vid Playstation 5-eventet har Horizon Forbidden West varit borta från radarn. Lanseringen av uppföljaren till Horizon Zero Dawn är fortfarande planerad till i år och Sony och Guerilla Games har varit ganska snåla vad gäller att dela med sig av information om spelet. Det är värt att notera att det första spelet har släppts till PC som en del av Sonys 180-graders vändning bort från sin policy om exklusivitet för konsoler under den tiden. Men, nu verkar vi äntligen vara på väg att få veta mer om Horizon Forbidden West.

Sony har meddelat att en State of Play dedikerad till Horizon Forbidden West kommer att äga rum den 27 maj. Nyheten tillkännagavs via The Playstation Blog i ett inlägg som publicerades av spelchefen Mathijs de Jonge. De flesta av filmerna kommer att vara helt och hållet dedikerade till spelets gameplay.

 


Under denna State of Play kommer vi att debutera med Horizon Forbidden Wests gameplay! I det här 20 minuter långa exklusiva segmentet kommer du att få se cirka 14 minuter av helt ny action i spelet med vår heroiska protagonist Aloy, allt fångat direkt på PlayStation 5.

Den här revealen har varit ett verkligt lagarbete och vi är väldigt glada över att kunna visa dig vad vi har i beredskap. Oavsett om du har varit med oss och Aloy sedan Horizon Zero Dawn eller om du precis har börjat lära känna den här otroliga världen vill vi dela den här enorma milstolpen med dig och kan inte vänta på att se dina favoritmoment och reaktioner.

 

 

Vi vet inte mycket mer än så för tillfället, men att vänta ett par dagar borde vara lätt att uthärda även för de mest ivriga fansen. Presentationen på Horizon Forbidden West kommer att börja kl 23.00 brittisk tid, men en oannonserad pre-show kommer att börja redan kl 18.00. Utgivningsdatumet för Horizon Forbidden West är uppenbarligen en av de saker som vi förväntar oss att få reda på vid detta evenemang.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev