You are here
We also support
 
 
 
 

Köp Horizon Forbidden West

 • Köp Horizon Forbidden West hos PS4
 • Köp Horizon Forbidden West hos PS5
Skapa en prisnotis för Horizon Forbidden West

Topprankade återförsäljare DLCjämför topphandlare

Horizon Forbidden West är ett actionrollspel och uppföljaren till det kritikerrosade Horizon Zero Dawn. I det 31:a seklet kämpar några få människostammar för att överleva i en värld som domineras av maskiner. De lever som jägare och samlare och deras, mestadels, fredliga samexistens med maskinerna hotas till följd av ett märkligt fenomen som kallas "The Derangement" som gör maskinerna mycket aggressiva mot människor. I Horizon Forbidden West fortsätter du att spela som Aloy, en jägare från Nora-stammen som också var huvudperson i det förra spelet. Efter händelserna i Horizon Zero Dawn har ett nytt hot dykt upp i din stams landområden i form av en mystisk röd pest som dödar allt den infekterar. Du skickas till väst för att undersöka ursprunget till det farliga hotet och försöka hitta ett sätt att stoppa det.Med en karta som är mycket större än den i det tidigare spelet och ännu bättre grafik är Horizon Forbidden West ett episkt äventyr där du kommer att upptäcka hemligheterna i ett postapokalyptiskt men vackert land. När du utforskar frodiga skogar och sjunkna städer kommer du att försöka förhindra att människosläktet, och världen som du känner den, dör ut. Var redo att kämpa mot nya och farliga fiender när du avslöjar den mänskliga civilisationens mystiska förflutna för att rädda den från utplåning.

Läs mer

De bästa priserna för Horizon Forbidden West

 • 579
  PS5 PS5
  Leverans
  Leverans
 • 649
  PS5 PS5
  Leverans
  Leverans

Kommentarer om Horizon Forbidden West

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in ×

svar answering the message of

500 tecken kvar

Sir_Magnetron
2022 guov 22 22:55 dlcompare.com
The first Zero Dawn was from a Dutch studio ( i'm from Netherlands too ) so extra proud for them to make a good game! They really made a female character a badass girl instead of a sexy girl. Now this game steps it up a little more, the way the character moves and interacts with everything from NPC to the machine is truly next gen. It's sadly not on PC yet but maybe in a year. Great game.
Det första Zero Dawn kom från en nederländsk studio (jag är också från Nederländerna) så jag är extra stolt över att de gör ett bra spel! De gjorde verkligen en kvinnlig karaktär till en tuff tjej istället för en sexig tjej. Nu tar det här spelet ett steg upp lite mer, sättet karaktären rör sig och interagerar med allt från NPC till maskinen är verkligen next gen. Det finns tyvärr inte till PC ännu men kanske om ett år. Ett fantastiskt spel.
Gamer2021
2022 guov 15 11:05 dlcompare.fr
Horizon Zero Dawn étais excellent j'espere que Forbidden West sera tout aussi excellent
Horizon Zero Dawn var fantastiskt, jag hoppas att Forbidden West blir lika bra.
6202271c72dd7@didinedarkgold
2022 guov 8 09:20 dlcompare.fr
trop bien et trop hate !
för bra och för mycket att se fram emot!
Jail
2022 guov 7 19:15 dlcompare.fr
Il est juste magnifique ce jeu ! Que du bonheur
Det här spelet är helt fantastiskt! Vilken glädje
Sarge T.
2022 guov 7 19:03 dlcompare.com
Loved the story in Zero Dawn - it did get a bit repetitive with the gameplay, but it was for sure more interesting/entertaining in general than your average open-world rpg!
Jag älskade berättelsen i Zero Dawn - det blev lite repetitivt med spelet, men det var definitivt mer intressant/underhållande i allmänhet än ett genomsnittligt open-world-spel!
evan44
2022 guov 7 09:58 dlcompare.fr
Un jeu intéressant à mon goût
Ett intressant spel för min smak
Verifierad kommentar
N_ChapoBendo
2022 guov 6 23:54 dlcompare.fr
j'ai bien aimer le jeu malgré sa difficulté j'ai grave aimer je le recommande
Jag gillade spelet trots dess svårighet Jag gillade det verkligen Jag rekommenderar det
Verifierad kommentar
juuancar__
2022 guov 6 20:57 dlcompare.es
La segunda entrega tiene una pinta increíble, todo el tema de la escalada y todo el mundo nuevo va a ser increíble. Que ganas de el.
Den andra delen ser fantastisk ut, hela klättringstemat och den nya världen kommer att bli otrolig. Jag ser fram emot det.
Verifierad kommentar
61ffec4692880@virtualazox
2022 guov 6 16:56 dlcompare.fr
le premier horizon été top j'ai hate de jouer a celui si
den första horisonten var fantastisk, jag kan inte vänta på att spela den här.
Luiser
2022 guov 6 16:05 dlcompare.es
Despues de verlo durante 1 semana en twitch, me parece uno de los mejores juegos, a nivel grafico luce maravilloso, jugabilidad muy buena, se echa de menos ciertas cosillas, pero aun asi es un maravilloso juego.
Efter att ha tittat på det i en vecka på twitch tycker jag att det är ett av de bästa spelen, grafiken är underbar, spelupplägget mycket bra, det saknas vissa saker, men det är ändå ett underbart spel.
Visa fler kommentarer

Användarbetyg

Genomnittligt : 4.5/5 (69 röster)
 • Använd din PS4 Horizon Forbidden West spelkod i Playstation Network

Lär dig mer
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev