Horizon: Forbidden West kommer 2021

Horizon: Forbidden West kommer 2021

Efter att ha annonserat uppföljaren till Horizon: Zero Dawn under presentationseventet för Playstation 5, så har Guerrilla Games tillägnat några minuter till att meddela oss lite mer om Horizon: Forbidden West. De har gjort det i en ny video där speldirektören Mathjis De Jonge avslöjar några faktan om spelet som många av er kan tycka är överraskande. I början trodde de flesta spelare att Horizon: Forbidden West skulle finnas tillgängligt när Playstation 5 lanserades, men det verkar som att utvecklingsprocessen fortfarande behöver lite mer tid på sig. Horizon Forbidden Wests annonsering såg imponerande ut, men De Jonge berättar för oss att spelet inte kommer att lanseras förrän 2021 på Playstation 5, och det betyder att vid den tidpunkten har många spelare redan fått chansen att spela andra spel på den nya plattformen.

 

Det betyder inte att populariteten för Horizon: Forbidden West kommer att drabbas hårt på grund av det, men det är otvivelaktigt att dess släpp inte kommer att dra fördel av att den nya Sonys nästa generations spelkonsol som blir tillgänglig i år. Om du tänker på den enorma populariteten som Horizon: Zero Dawn hade och efter att ha sett denna annonsering kan vi säga att det nästan är garanterat att Horizon: Forbidden West kommer att bli en stor succé.

En annan intressant sak som avslöjades i videon är att Horizon: Forbidden West kommer att nyttja förmågan från den nya konsolen fullt ut för att leverera en bättre spelupplevelse till spelarna. Enligt De Jonge, kommer SSDn som är integrerad i Playstation 5 minska laddningstiderna i spelet och göra dem "praktiskt taget" icke-existerande.

 

 

Under kommande månader kommer Guerrilla Games att avslöja mer information om Horizon: Forbidden West och vi förväntar oss att vet mer om dess spelmekanik och funktioner.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev