Instant Gaming EU
 
 

Fall Guys lanserar en tävling för andra företag med skinn som priser

Fall Guys lanserar en tävling för andra företag med skinn som priser

Den enorma populariteten för Fall Guys: Ultimate Knockout har gjort det till en önskvärd plats för andra företag att marknadsföra sina produkter på. Möjligheten för att skapa crossover-skinn har redan använts och vi såg nyligen Team Fortress 2- och Hotline Miami-skinn i Mediations battle royale. Men det verkar som att pengar inte är det enda som driver utvecklarna av Fall Guys: Ultimate Knockout och de har precis lanserat en tävling som donerar till den brittiskt baserade välgörenhetsorganisationen Special Effects. Enligt en publicering på Twitter kommer företaget som donerar den högsta summan till Special Effects att få sitt eget skinn i Fall Guys: Ultimate Knockout.

 

 

Den här tävlingen kallas för Batlle of the Brands, och den har redan genererat ett stort intresse bland flera företag, som redan har meddelat deras vilja att donera stora summor pengar till välgörenhet genom Special Effects. Dessa donationer kommer att riktas till spel, konsoler och moddade tillbehör för personer med funktionsnedsättningar. Självklart kommer dessa skinn inte ha någon påverkan på spelet annat än att få din karaktär att sticka ut från mängden. Vilket är en bra egenskap.

Det kommer att vara intressant att följa tävlingen och få reda på vem som blir vinnaren. Budandet kommer att vara öppet i två veckor, och efter att Mediatonic bekräftar donationerna kommer man att avslöja vinnaren. Du kommer troligtvis att se de nya skinnen i Fall Guys: Ultimate Knockout kort därefter.

 

 

Om du inte vet vad Fall Guys: Ultimate Knockout är så har du troligtvis levt på en isolerad öde ö under de senaste veckorna. Mediatonics battle royale-spel utmanar spelare med en serie av elimineringsutmaningar med upp till 60 spelare. Spelare som lyckas kvalificera sig kommer att fortsätta till nästa omgång tills det endast finns en vinnare kvar. Det är enkelt, det är fängslande, och det har fångat uppmärksamheten hos ett enormt antal spelare.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev