Fall Guys: Ultimate Knockout är för populärt för sitt eget bästa

Fall Guys: Ultimate Knockout är för populärt för sitt eget bästa

Ibland ser vi enorma ökningar i popularitet för vissa TV-spel och hur det har en negativ påverkan på dem. Så är fallet med Fall Guys: Ultimate Knockout, ett party-flerspelarspel som har blivit så populärt sedan dess lanseringsdag att antalet spelare som försöker ha kul i spelet resulterade i att deras servrar kraschade. Utvecklaren av Fall Guys: Ultimate Knockout, Mediatonic, förväntade sig definitivt inte att fler än 120,000 spelare skulle försöka ansluta till spelservrarna och det har orsakat att flera spelare världen över har lidit av allvarliga anslutningsproblem som i slutändan orsakat att servrarna gått offline under ett tag. Självklart har Mediatonic bett om ursäkt på Twitter och servrarna var online några timmar senare, även om de fortfarande jobbar med att fixa vissa problem. 

 

 

Fall Guys: Ultimate Knockout är inte ett ambitiöst spel och det erbjuder spelarna en möjlighet att ha kul och låter dig tävla mot andra spelare. Se det som en herre på täppan-strid där du istället för att kämpa mot de andra spelarna får spela särskilda minispel för att hålla dig vid liv för varje omgång. Tiden som du har för att slutföra varje omgång med är begränsad, och när tiden är ute så kommer varje spelare som inte har slutfört minispelet att elimineras och gå tillbaka till matchparningskön. Fall Guys: Ultimate Knockout är mycket simpelt, men även fängslande och du kommer att hitta dig köandes gång på gång för att kvalificera dig till nästa omgång och komma förbi dina konkurrenter som är rätt så många i början och ganska så skickliga i finalomgångarna.

 

 

Fall Guys: Ultimate Knockout finns tillgängligt gratis för PlayStation Plus-prenumeranter men du kan även spela det på PC via Steam. Spelet har blivit oerhört populärt på Twitch, och även om det inte har bekräftats ifall det kommer släppas till andra plattformar ännu, så kommer det rätt så troligt att hända om populariteten för Fall Guys: Ultimate Knockout fortsätter att stiga i raketfart.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev