Fall Guys utvecklare meddelar att säsong 4 är på gång

Fall Guys utvecklare meddelar att säsong 4 är på gång

Många trodde att Fall Guys: Ultimate Knockouts fantastiska popularitet bara skulle pågå ett kort ögonblick. Spelet nådde oväntade nivåer av popularitet väldigt snabbt förra sommaren och det fanns vissa tvivel om Fall Guys utvecklare skulle kunna hålla kvar spelet i topplistorna. Ungefär ett halvt år senare har Mediatonic bevisat att de har gjort allt som behövs och Fall Guys är fortfarande rejält populärt och på väg mot sin fjärde säsong. Studion har också gått med i Epic Games nyligen, och stödet från ett så stort företag har antagligen fungerat som en moral-boost för skaparna av Fall Guys: Ultimate Knockout.

Det verkar som om Epic Games inte har lagt sig i utvecklingen av spelet än, och Mediatonic har precis gjort en teaser för Fall Guys säsong 4 på Twitter. Tillkännagivandet innehåller en kort video med en helt ny zon för 60 spelare med platser som bland annat har låg tyngdkraft och kraftfält vilka antagligen kommer att läggas till i spelet när den nya säsongen börjar.

 

 

Antagligen kommer den nya säsongen ha nya dräkter till dina bönor och en mängd andra överraskningar, men vi måste vänta lite längre tills alla detaljer avslöjas. Mediatonic har bekräftat att de kommer att avslöja mer information om Fall Guys säsong 4 inom några dagar.

Fall Guys: Ultimate Knockout kombinerar plattformar och Battle Royale-mekanik för grymt rolig spelupplevelse. I spelet kontrollerar du en bönformad karaktär och tävlar mot andra spelare genom en serie plattformsutmaningar. Bara dom som lyckas klara nivån kommer till nästa utmaning, och processen upprepas tills att en vinnare är ensam kvar. Även om det låter enkelt så har Fall Guys: Ultimate Knockout redan fångat miljontals spelares uppmärksamhet på en mängd olika plattformar, och du kan alltid hitta det till bästa pris i vår jämförelsetjänst om du inte har provat det ännu.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev