Fall Guys kommer inte till Xbox Game Pass

Fall Guys kommer inte till Xbox Game Pass

Fall Guys: Ultimate Knockout är definitivt en av 2020 års stora hits. Även om ingen verkligen förväntade sig det, uppnådde detta relativt lilla spel något som många anser vara omöjligt. Redan från början fångade Fall Guys: Ultimate Knockout ett otroligt stort antal spelare som fortsatte att öka under de följande veckorna och gjorde lanseringen av spelet till en stor framgång med mer än sju miljoner sålda exemplar på Steam. Utvecklaren Mediatonic har utökat innehållet i Fall Guys: Ultimate Knockout för att hålla uppe spelarnas intresse genom att köra igång flera säsonger och lägga till nya dräkter och scener för karaktärerna.

 

 

När ett spel blir  populärt är det normalt att både rykten och nyheterna om det fyller internet, även om vissa av dem visar sig vara falska. Fall Guys: Ultimate Knockout är inget undantag från regeln och utvecklarna Metiatonic har tvingats dementera vissa rykten som har dykt upp de senaste veckorna och säger att spelet är på gång till Xbox Game Pass. Just det ryktet började med svaret "Det kommer" från det officiella Xbox Game Pass Instagram-kontot. Kommentaren refererades på Twitter och Devolver Digital, de officiella Fall Guys Twitter-kontona svarade snabbt och sa att det inte är fallet.

 

 

Ingenting om varför all den förvirring som kan ha lett till ett sådant påstående uppstod, men vi kan ta för givet att Fall Guys: Ultimate Knockout inte kommer till Xbox Game Pass, i alla fall inte snart.

Just nu är det den tredje säsongen av spelet som konsumerar många spelares tid och det har tillfört en hel del nyheter med vintertema till spelet. Om du vill ha kul i Fall Guys: Ultimate Knockout måste du komma ihåg att det bara är tillgängligt på PlayStation 4 och PC. Som vanligt kan du hitta det bästa priset i vår prisjämföring.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev