Ubisoft släpper 2021 års roadmap för Ghost Recon: Breakpoint

Ubisoft släpper 2021 års roadmap för Ghost Recon: Breakpoint

Ghost Recon Breakpoint är uppföljaren till Ghost Recon Wildlands men den äger rum i en helt annan miljö än den senare. Spelet har funnits ute för fans av Ubisofts franchise i över ett år nu och har redan fått lite extra innehåll under sitt första år, inklusive tre olika episoder: Operation Greenstone, Deep State och slutligen Red Patriot, som släpptes hösten 2020. Utöver detta har Ghost Recon Breakpoint fått ett antal events och gratis uppdateringar.

Utvecklaren tillkännagav redan i februari att nytt innehåll skulle komma till spelet i år, men vi visste inte vad vi kunde förvänta oss eftersom inget annat specificerades, åtminstone tills nu. Ubisoft har äntligen avslöjat 2021 års roadmap för Ghost Recon Breakpoint via ett inlägg på spelets officiella webbsida. Enligt inlägget kommer två nya gratisuppdateringar snart.

 

breakpoint roadmap

Den första, uppdateringen: 4.0.0, kommer att förbättra ditt teams AI och är planerad att släppas under den senare delen av våren:

Uppdateringen av Teammate Experience är fokuserad på att förbättra din upplevelse med ditt AI-team, samtidigt som den också lägger till några efterfrågade funktioner från vår community. Upptäck en ny XP-utveckling för ditt AI-team och lås upp nya passiva skills och förmågor när du spelar. En dedikerad quest log kommer också att vara tillgänglig så att du kan experimentera med de nya AI-team funktionerna, samtidigt som du får coola och exklusiva belöningar!

Den andra uppdateringen, 4.1.0 till Ghost Recon Breakpoint släpps i höst men kring den är det mer hemlighetsfullt. Vi vet bara att det kommer att inkludera en ny operation. Vi är dock säkra på att vi kommer att få mer information senare i år och att det kommer "vara en av de största operationerna hittills".

Vi hoppas få veta mer om dessa uppdateringar inom en snar framtid. Naturligtvis kan du hitta Ghost Recon Breakpoint till bästa pris på vår jämförelsetjänst.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev