Ubisoft kommer fortsätta leverera content till Ghost Recon Breakpoint under 2021

Ubisoft kommer fortsätta leverera content till Ghost Recon Breakpoint under 2021

Det har gått ett tag sedan vi fick några nyheter om Ghost Recon Breakpoint. När den senaste delen i Tom Clancy's Ghost Recon-serie släpptes för två år sen fick den ett varmt välkomnande från fansen och valdes till och med till bästa PC-spel under Gamescom det året. Det var lite oro över kring vilka föremål som du skulle kunna köpa i spelet med riktiga pengar, men problemet åtgärdades snabbt av utvecklaren. Efter släppet har Ubisoft tillhandahållit lite extra innehåll för spelet som kom i form av ett antal DLC:s, bland annat Project Titan, Terminator, Deep State och Red Patriot. Det stadiga flödet av innehåll till spelet visar på att utvecklaren hade planerat ett bra med content efter lanseringen av spelet, men nu när vi är ett par månader in i 2021 undrade en hel del spelare om Ghost Recon Breakpoint om spelet kommer fortsätta få fler expansioner.

 

 

Ubisoft Paris har i ett officiellt uttalande bekräftat att Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint fortfarande är bland studioens prioriteringar under 2021 och att de kommer att släppa mer innehåll till spelet under resten av året.

Vi kommer att fortsätta arbeta för att lägga till mer i spelet och erbjuda er alla en del spännande innehåll de kommande månaderna. Vi designar framtiden för vårt spel baserat på er feedback och kastar in några överraskningar i mixen!

Vi kommer snart att dela mer information om vad som kommer i Tom Clancys Ghost Recon Breakpoint 2021. Håll dig uppdaterad genom våra kanaler och förvänta dig en roadmap under de kommande veckorna!

Som du kan se har inget ännu specificerats om vilken typ av extra content som Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint kommer att få i år, men om du är ett fan av spelet vet du åtminstone att du inte behöver leta efter en ny favorit-FPS än på ett tag.

 

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev