Eneba COM
 
 

Köp Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint: Year 1 Pass

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint: Year 1 Pass ger spelarna en otrolig upplevelse. Det är årspasset till ett taktiskt skjutspel som bara finns online - Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint. Det innehåller uppdraget Siren's Call Day 1, två kommande nya äventyr i Auroa som heter Deep State och Red Patriots, samt tidiga upplåsningar för tre helt nya klasser. Som en del av Special Operations Forces Pack får du tillgång till specialutrustning, inklusive exklusiva kläder och vapen som hjälper ditt team att nå framgång.



    Uppdragen i Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint: Year 1 Pass bjuder på intensiv action och en våg av spännande utmaningar att klara av varje steg på vägen. Den förbättrade fiende-AI:n ser till att varje möte ger spelarna en unik utmaning som testar deras färdigheter utan att vara för svårt eller för lätt - perfekt för både nybörjare och veteraner! Med oförutsägbara situationer runt varje hörn måste du vara redo att bekämpa vilt utmanande motståndare innan de kan dra fördel av dig. Använd dessutom spaningsdrönare för att observera fiender på avstånd så att du vet vad som kan vänta när du ger dig ut i fientligt territorium.



    Dessutom kan du möta favoritfiender som Nomad & Walker och samtidigt upptäcka hemligheter om Auroas historia längs vägen via berättelsedrivna mellansekvenser och uppdrag som ingår i varje kapitel i det här fantastiska paketet. Stärk ditt team med förmågorna hos tre nya klasser och använd exklusiva vapen och kläder för att bli en kraft att räkna med. Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint: Year 1 Pass kommer garanterat att ge alla spelare en oförglömlig upplevelse.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint

    De bästa priserna för Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint Year 1 Pass

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Aktivera din kod på Ubisoft Connect.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint: Year 1 Pass

    BLADEBLINK
    BLADEBLINK
    2020 njuk 1 11:58 dlcompare.it
    Pechè non c'è ancora la versione pass per pc?
    Varför finns det ännu ingen pass-version för pc?
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev