Instant Gaming EU
 
 

Hogwarts Legacy blir försenat

Hogwarts Legacy blir försenat

 Efter mer än två år av rykten, och till och med en läcka av en förmodad trailer, tillkännagavs Hogwarts Legacy officiellt på Playstation Showcase i september förra året. Vi kunde titta på en första video som visar vackra bilder och satte en planerad release till 2021 men den avslöjade ingenting om dess gameplay. Som ni kanske kan föreställa er så var releasedatumet lite väl optimistiskt.

De tråkiga nyheterna annonserades genom spelets officiella Twitterkonto med följande meddelande: 

Vi vill tacka fans över hela världen för det enorma mottagandet vi fick när vi utannonserade Hogwarts Legacy från vårt märke Portkey Games. Att skapa den bästa möjliga upplevelsen för alla Wizarding World och spelfans är det viktigaste för oss, så därför ger vi spelet den tid det behöver. Hogwarts Legacy släpps 2022. 

 

 

Det verkar som om Avalanche Software, som ansvarar för utvecklingen av Hogwarts Legacy, behöver mer tid för att färdigställa spelet. Vi får inte mer information om de exakta orsakerna till förseningen men det är förmodligen av en god anledning. Det är också troligt att det som CD Projekt Red går igenom just nu med den ganska kaosartade lanseringen av Cyberpunk 2077 har gjort Warner Bros. valt att vara mycket försiktiga, särskilt eftersom Hogwarts Legacy också kommer att vara ett crossgenre-spel. Det skulle också förklara varför vi inte har hört nåt om spelet se det tillkännagavs i september.

 

 

Hogwarts Legacy är ett action-äventyrs-RPG som spelades i slutet av 1800-talet, långt före händelserna i serien Harry Potter och Fantastic Beasts. I spelet kommer vi att spela som en nykomling på Hogwarts som upptäcker att han är den enda som kan utöva en uråldrig magi och måste välja om han vill använda sin förmåga för att göra gott eller ont. Allt detta kommer du kunna upptäcka i Hogwarts Legacy 2022.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev