Hood: Outlaws and Legends visar upp unikt gameplay

Hood: Outlaws and Legends visar upp unikt gameplay

Vi har sett många spel där din skicklighet sätts på prov mot andra spelare, men Hood: Outlaws and Legends erbjuder en rad funktioner för spelarna som gör spelets gameplay så unikt som spännande. Föreställ dig att du är ledare för en grupp laglösa som vill stjäla en väldigt välbevakad skatt. Du måste planera framåt och utnyttja kompetenser och färdigheter hos varje medlem i ditt team till bästa möjliga effekt om du vill lyckas. Men vad händer om du inte är det enda laget med samma mål? Kommer du att försöka förutsäga dina motståndares drag och överlista dem? Du kanske kommer ha en mer direkt strategi och bara ligga i bakhåll på dina motståndare och råna dem efter att de har fixat hem skatten åt dig. Hood: Outlaws and Legends gör alla dessa möjligheter verkliga och du kan nu se en bra bild av spelets gameplay i en ny video.

 

 

 

In Hood: Outlaws and Legends är alla karaktärer i din grupp specialiserade på en viss sak. The Ranger är en prickskytt som kan bli av med alla fiender med dödlig precision från ett säkert avstånd. The Hunter är en dödlig lönnmördare som kan närma sig varje hot i smyg och utplåna det på de snabbaste sätten. The Brawler är en tank vars brutala kraft låter honom att övervinna alla fiender. Slutligen ärThe Mystic en magiker som kan läka sina kamrater och upptäcka dolda hot medan han krossar sina motståndares skallar med ett dödligt slag. Att lära sig att kombinera sina färdigheter är nyckeln till framgång i Hood: Outlaws and Legends, men kom ihåg att när de fullbordar en stöt och får erfarenhet kommer du att kunna låsa upp fler förmågor, förmåner och utrustning för ditt team som gör saker ännu mer intressanta .

Vi har redan fått se på några andra videor med fokus på olika klasser i spelet, men den här videon är perfekt för att upptäcka Hood: Outlaws and Legends knappt en månad före lanseringen. Om att bli en mytomspunnen brottsling i medeltiden låter lockande för dig kommer Hood: Outlaws and Legends att finnas tillgängligt den 10 maj på PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One och Xbox Series X / S.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev