Hood: Outlaws and Legends visar upp gameplay från spelet

Hood: Outlaws and Legends visar upp gameplay från spelet

Focus Home Interactive ger oss möjligheten att uppleva livet som en outlaw i medeltiden i en ny approach på actiongenren. In Hood: Outlaws and Legends kommer du utföra heists i multiplayer i en värld där du konkurrerar med rivaliserande gäng om att först få tag på byten och skatter. Spelet innehåller uppdrag där du kommer att vara en del av en grupp kriminella som  sätts på prov mot konkurrerande gäng. Ni delar samma mål: att stjäla en viss skatt som är väl bevakad av NPC:er. I denna trevägskonfrontation måste du komma på en bra plan innan stöten går av stapeln om du vill lyckas, men du måste också kunna anpassa din strategi på vägen för att kontra dina motståndares planer.

 

 

Hood: Outlaws and Legends har en mängd olika spelmekaniker och bara genom att behärska dem och utnyttja din karaktärs skills på bästa sätt kommer du att kunna stjäla skatten och fly oskadd. Det finns flera olika klasser tillgängliga för dig att välja mellan, inklusive Ranger, Bruiser, Hunter och Mystic. Var och en av dem har olika kunskaper och det är upp till dig att kombinera dem för att få bästa möjliga resultat under dina uppdrag.

I den senaste videon från Hood: Outlaws and Legends får vi titta närmare på Ranger klassen. Vi får mer detaljer om Rangern's förmågor och en uppfattning om hur de kan användas för att ta itu med en mängd farliga situationer som vi kan stöta på under en heist.

 

 

Släppet av Hood: Outlaws and Legends är satt till den 10 maj på PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X / S och PC. Om du förbeställer spelet får du tillgång till det tre dagar innan släppet och får The Forest Lords Pack, som innehåller ytterligare 4 outfits och 4 vapenskins till din karaktär.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev