Horizon Forbidden West ser spektakulärt ut på PS5

Horizon Forbidden West ser spektakulärt ut på PS5
2020 geas 15 13:48

Guerrilla Games överraskade alla igår när de annonserade en uppföljare till Horizon Zero Dawn under PlayStation 5:s presentationsevenemang. Det är sant att ryktena om den här uppföljaren har cirkulerat ett tag, men ingen visste om det var sant. Tack vare gårdagens annonsering vet vi nu att Horizon Forbidden West kommer att förverkligas och att det som sin föregångare på PlayStation 4 kommer att nyttja de tekniska möjligheterna som erbjuds av den nya konsolen fullt ut för att ge spelare en ny vy av vad framtiden kan ge genom Aloys äventyr. 

Horizon Forbidden West kommer att fortsätta berättelsen av den modiga heroine i hennes kamp för att rädda hennes post-apokalyptiska värld. USA har förändrats mycket i framtiden och nu strövar robotiska varelser runt landet. Som vi upplevde i Horizon Zero Dawn måste de kvarvarande människorna samexistera med dem, och jaga de farligaste av dem för att överleva. Som du kan se i annonseringsvideon nedan, kommer Aloy att behöva möta nya hot i spelet, och än en gång ge sig ut på ett episkt äventyr för att rädda den farliga men vackra världen där hon bor.

 

 

Horizon Forbidden West kommer att ta henne till väst för att upptäcka nya landskap för att utforska och ställas inför många utmaningar i en konstant kamp för överlevnad. Inget om berättelsen har avslöjats, men videon ger oss några ledtrådar och det är ganska troligt att en ny typ av växt kan påverka floran och faunan, och utsätta existensen av det nuvarande ekosystemet för fara, och även människornas existens. Men en ny stam som verkar ha fientliga intentioner mot Aloy indikerar att handlingen i Horizon Forbidden West kommer att vara mer komplex än så.

Det enda som är säkert om Horizon Forbidden West hittills är att spelet endast kommer till PlayStation 5.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Från MTG-turneringars dagar till allt som har med spel att göra är jag intresserad av de senaste spelen och prylarna, för en tjej kan aldrig få nog av dem!

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev