Horizon Zero Dawn är gratis på PlayStation

Horizon Zero Dawn är gratis på PlayStation

Vi har tidigare pratat om Sonys policyändring när det gäller PlayStation-exklusiva spel. Det verkar som att företaget nu är mer öppet för att släppa dessa spel på PC och Horizon Zero Dawn är bland de första som har gjorts tillgängliga på en annan plattform än Sonys konsoler. Det är ett actionrollspel som följer berättelsen om en modig jägarinna i ett postapokalyptiskt land som domineras av robotar har varit en anledning för många spelare att köpa en PlayStation 4. Med sin episka historia erbjuder Horizon Zero Dawn dig en otrolig värld att utforska när du undersöker orsaken till "Derangement", ett mystiskt fenomen som gör robotarna aggressiva mot människor.

 

 

Horizon Zero Dawn är ett av de mest populära spelen på PlayStation 4 och dess framgång har lett till att en uppföljare, Horizon Forbidden West, redan är på gång och kommer att bli tillgänglig någon gång i år. Det nya spelet kommer att fortsätta följa historien om Aloy, som måste hitta ett botemedel mot en dödlig pest som har börjat sprida sig genom det territorium där hennes stam är bosatt.

Men om du är en av dem som inte har någon aning om allt detta kan vi erbjuda dig en bra lösning. Horizon Zero Dawn: Complete Edition finns för närvarande gratis på PlayStation 4 och PlayStation 5 som en del av Sonys initiativ Play at Home. Du behöver bara besöka PlayStation Store och ladda ner spelet gratis för att få behålla det. Det kommer att finnas tillgängligt fram tills den 23 maj så du har mer än tillräckligt med tid att tänka på det. Horizon Zero Dawn: Complete Edition innehåller basspelet tillsammans med dess expansion The Frozen Wilds och mer kläder och vapen för Aloy.

 

 

 

Om du mot all förmodan skulle missa det här så kan du alltid hitta Horizon Forbidden West till bästa pris på vår jämförelsetjänst.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev